Binance operasyonları merkezden yönetilecek: İşler iyice ciddileşiyor

Binance kurucusu LUNA

Binance operasyonları merkezden yönetilecek ve böylece tam anlamıyla resmileşmiş olacak. Hadi gelin konuyla alakalı detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance operasyonları merkezden devam edecek gibi görünüyor. Şirketin CEO’su Changpeng Zhao yaptığı bir röportajda bu konuya değindi. Ona göre dünya düzenleyicileri ile çalışmak için genel bir merkezin olması şart.

Mülkiyeti, şeffaflığı ve risk kontrolleri bakımından net kayıtlara sahip olmaları gerektiğini ifade eden Changpeng Zhao, bunun için gerekli görüşmelere başladıklarını söyledi. Şirket kripto para borsasının en önemli aktörleri arasında yer alıyor. Dijital para birimleri Binance ile son derece uyumlu çalışıyor.

Binance operasyonları merkezden devam ettirilecek

Hong Kong, Japonya ve Birleşik Krallık gibi birçok ülkede kısıtlama ile karşı karşıya kalan Binance bir merkezden yönetilmek zorunda. Kripto para piyasasında 2 trilyon dolardan fazla bir değere ulaşan şirket çalışma şeklini yeniden düzenlemeye gayet gösteriyor.

Binance operasyonları merkezden

Özellikle resmi düzenleyiciler ile yapılan çalışmalar bir merkezi şart haline getiriyor. ABD düzenleyicileri şu sıralar platformu soruşturma altına aldı. Piyasada devasa bir paya sahip olması şirketin Dünya ile uyumlu olmasını zorunlu kılıyor. Bitcoin ve diğer tüm kripto paralarda Binance önemli bir etkiye sahip. Ayrıca bu borsanın kendisine ait bir dijital cüzdan platformu bile var.

Binance Türkiye kayıp para hakkında önemli açıklamalarda bulundu

Binance operasyonları merkezden devam edecek. Şirketin CEO’su kripto paraların kabullenme oranının artık ciddi oranda artacağını düşünüyor. Ona göre ödemeler bundan sonra Bitcoin ile yapılmaya başlanacak. Kendisi zaten para akışını mümkün olduğunca kripto paralar ile gerçekleştirmeye çalışıyor. Peki siz yaşanan bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.