Binance kesilen ceza sonrasında önemli açıklamalar yaptı

Binance para çekme işlemlerini durdurdu!

Binance kesilen ceza sonrasında bazı önemli açıklamalara yer verdi. Kripto para dünyasına bu ceza adeta bomba gibi düşmüştü. İşte merak edilen tüm detaylar.

MASAK tarafından alınan karar sonrasında Binance kesilen ceza için Twitter paylaşımı yaptı. Bu paylaşıma baktığımızda şirketin gelecek dönemlerde ne tür bir refleks geliştireceği görülebiliyor. Özellikle son dönemlerde kripto para borsaları hakkında çok fazla regülasyon çalışmaları yapılıyordu.

Cumhurbaşkanı tarafından da kripto paralar ile ilgili yasal altyapının oluştuğu ifade edildi. Bu yasal altyapı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşınacak. Hemen ardından bazı denetimlerin geleceği ifade ediliyor. Binance bu alanda ceza alan ilk platform olarak karşımıza çıktı.

Binance kesilen ceza hakkında konuştu

Küresel çapta en büyük kripto para borsası olarak bilinen Binance Türkiye’de yaşadığı sorun hakkında bir açıklama yaptı. Şirkete MASAK tarafından 8 milyon TL idari para cezası kesilmişti. Yapılan açıklamalar ile birlikte şirketin bu konuda işbirliğine açık olduğu anlaşıldı.

Binance kesilen ceza

Kripto para gibi son derece yeni teknolojiler ile ilgili kafalar karışık. Devlet yetkilileri bu teknoloji konusunda neler yapması gerektiğini tam olarak bilmiyor. Aslına bakacak olursak küresel çapta neredeyse hiçbir ülkeye nasıl bir adım atması gerektiğinden emin değil. ABD bile büyük tereddüt yaşıyor.

El Salvador Bitcoin konusunda çok hırslı: Kripto para deneyinin merkezi oldu

Binance kesilen ceza hakkında konuşurken bu tereddütleri ön plana çıkardı. Yasalar gereği düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile iletişimlerini devam ettirdiklerini ifade etti. Binance tarafından yapılan bu açıklama olumlu karşılandı. Önümüzdeki günlerde muhtemelen kripto para borsaları hakkında çok daha farklı denetimler gerçekleştirilecek. Peki siz yaşanan bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden konu ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.