Beyond Good and Evil 2 projesi hala hayatta

Beyond Good and Evil 2

2017 yılında duyurulan ancak o günden beri sessizliğe gömülen Beyond Good and Evil 2 projesinin iptal edilmediği ortaya çıktı.

2003 yılında çıkan Beyond Good and Evil, çıktığı dönemde kendine bir hayran kitlesi yaratmayı başarmış, sonraki yıllarda da kült oyunlar arasında yerini almıştı. Beyond Good and Evil’ın bu başarısı bir devam oyunu için beklenti yarattı. Bu beklentiler geç de olsa karşılandı ve E3 2017’de Beyond Good and Evil 2 resmen duyuruldu.

Ancak aradan beş yıl geçmesine rağmen yeni Beyond Good and Evil oyunu gerçeğe dönüşmek çok uzak. Hatta Ubisoft’un oyunu iptal ettiğini düşünmeye başlayanlar da olmuştu. Ancak şirket tarafından yayınlanan yeni bir iş ilanı, projenin hala hayatta olduğunu gösterdi.

beyond good and evil 2

Ubisoft geçtiğimiz günlerde yayınladığı iş ilanında yeni Beyond Good and Evil oyunu üzerinde çalışacak bir oyun animasyoncusu aradığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada Beyond Good and Evil 2, şirketin bugüne kadar geliştirdiği en büyük projelerden biri olarak tanımlandı.

İş ilanında, Beyond Good and Evil ekibine katılacak oyun animasyoncusunun gerçekçi performanslar yaratmak için çalışacağı belirtildi. Hatırlayacağınız gibi E3’te yayınlanan ilk fragman, gerçekçi karakterler tasarımlarını gözler önüne sermişti. Görünen o ki bu gerçekçi tasarımları hayata geçirebilmek için hareket yakalama (motion-capture) teknolojisi ile gerçek oyuncu performansları kullanılacak.

Ubisoft cephesinden gelen bu açıklama yeni Beyond Good and Evil oyunu için bekleyenler için umut verici. Fakat kötü haber şu ki duyurulmasından beş yıl sonra hala bir çıkış tarihinden söz etmek mümkün değil.

Sony, ne zamana kadar PlayStation 4 oyunları çıkaracak?