Epic Games yarın yeni bir oyunu ücretsiz verecek

Epic Games Store

Her hafta ücretsiz oyunlar veren Epic Games, yarın yeni bir oyunu daha kullanıcılara ücretsiz olarak sunacak. Bu haftanın oyunu korku oyunu sevenleri memnun edecek.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor. Son iki haftadır üst üste ikişer oyunu ücretsiz hale getiren Epic, bu hafta yine tek oyuna dönüyor. Ancak bu tek oyunun son birkaç haftada verilen oyunlardan daha dikkat çekici bir yapım olması, tek başına gelmesini telafi edecek gibi duruyor.

12 Ekim’de ücretsiz hale getirilen Blazing Sails ve Q.U.B.E. Ultimate Bundle, yarından itibaren yerini The Evil Within’e bırakacak. Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu özellikle korku oyunu sevenleri bir hayli memnun edecektir. Çünkü 2014 yılında çıkan The Evil Within, son yılların en iyi korku oyunları arasında görülüyor.

the evil within 2 1

Şu anda Steam’de 179 TL’ye satılan The Evil Within’in tanıtım yazısı şöyle:

“Çığır açan Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami ve Tango Gameworks stüdyosunun yetenekli ekibi tarafından geliştirilen The Evil Within, hayatta kalma korkusunu tam anlamıyla bünyesinde barındırıyor. Son derece iyi hazırlanmış ortamlar, dehşet verici bir korku ve karmaşık bir hikaye sizi gerilimin doruğuna çıkaracak sürükleyici bir dünya yaratmak için bir araya geliyor. Sınırlı kaynaklara sahip bir halde, korku ve aksiyonun bu mükemmel karışımında hayatta kalmak için savaşacak ve derin bir korku yaşayacaksınız.

The Evil Within’i oyun kütüphanelerine ücretsiz olarak eklemek isteyenler için son gün 26 Ekim. Çünkü bu tarihten sonra The Evil Within yerini yeni gelecek oyuna bırakacak. Ancak bu bir haftalık sürede oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyenler, bundan sonra kalıcı olarak The Evil Within’in sahibi olacaklar.

2023 Microsoft’un yılı oluyor