Beyond Good – Evil Efsanesi Dönüyor!

Beyond Good Evil 2 Ubisoftta Kaldı

Beyond Good – Evil isimli efsanevi aksiyon oyununun Ubisoft tarafından satışa sunulmasının üzerinden 13 yıl geçti. Nihayet eski dostumuz geri dönüyor.

Oyun dünyasının olmazsa olmaz dedikoduları vardır: Baldur’s Gate 3 piyasaya sürülecek, Neverwinter Nights’ın devamı geliyor gibi. Ancak hemen hemen her yıl ortaya atılan bir iddia, otoritelere göre tarihin en iyi aksiyon-adventure oyunu Beyond Good – Evil devamı hakkındadır. Neyse ki, bu defa iddialar gerçeklikle buluştu.

Ubisoft bizi birkaç kez kandırdı ve Beyond Good and Evil’ın devamı hakkında söylentiler ortaya attı. Karşımıza çıkan tek şey ise orijinal oyunu bedavaya yayınlamak gibi girişimlerdi.

Beyond Good & Evil

Ubisoft sözcüsü, bu kez yaptığı açıklamada, kuşkuya yer bırakmayan ifadeler kullanıyor. Gerçi tavsiyemiz, yine de temkinli olmak yönünde.

Fransız oyun devinin sözcüsü, resmi Facebook hesabından “Uzun süredir Beyond Good – Evil hakkında bir açıklama bekliyordunuz. Peki, buyurun öyleyse: Oyunun devamı için Michel Ancel ile anlaştık. Michel Ancel şu anda Ubisoft Montpellier Studio şemsiyesi altında, efsanenin devam oyunu için çalışıyor. Ancak şimdilik kesin piyasaya çıkış tarihini veya oyunun hangi platformlar için raflardaki yerini alacağını söylememiz mümkün değil.” ifadelerini kullandı.

Bu bir resmi açıklama değilse, resmi açıklama nedir en ufak bir fikrimiz yok. Lakin, bu sefer anladığımız şey, uzun süredir beklenen ve tarihin en iyileri arasında yer alan bir oyunun devamının geliştirilme aşamasında olduğu.

Microsoft, Bombalarını 26 Ekim’de Patlatıyor!