Bruce Campbell, Evil Dead için müjdeyi verdi

dizi2

Her ne kadar dizi projesi iptal edilse de Evil Dead markası için yeni çalışmalar var. Bunlardan bir tanesi de yeni bir video oyunu.

Bruce Campbell, Evil Dead için müjdeyi verdi. Yeni bir video oyun geliştiriliyor

Ünlü aktör Bruce Campbell, Ash vs Evil Dead TV serisinin iptal edilmesinin üzerine “Ash” karakteri için artık emekli olduğunu dile getirmiş ve yeni oyuncularla yeni nesil Evil Dead filmlerinin yapılabileceğini ima etmişti. Nitekim 2013 yılında da seriye yeni bir soluk getiren “EvilDead” vizyona girmişti. Fede Alvarez tarafından yönetilen bu filmin devamı gelecek, ancak henüz bir tarih verilmedi. Peki ya oyun tarafında bir gelişme var mı?

Aktör, geçtiğimiz ağustos ayında bir açıklama yaparak, yeni bir oyun üzerine çalışmaların olduğunu, kendisinin de seslendirme için kadroda yer aldığını bildirmişti. O açıklamadan bu yana aylar geçti, ama yeni bir bilgi gelmedi. İşte bu durumu merak eden bir hayran da konuyu Twitter üzerinden Campbell’e sordu. Campbell’in cevabı ise netti, “Evet, yeni bir EvilDead oyunu gelecek.”

Oyunun senaryo detayları, hangi platformlar için hazırlandığı ve ne zaman oynanabilir olacağı ise henüz gizemini koruyor.

Bruce Campell, Evil Dead için müjdeyi verdi

Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı. Premier tarihi belli oldu