Benzine ve motorine bir zam daha!

benzin

Ortaya atılan iddialara göre benzin ve motorinin litre fiyatlarına bir güncelleme daha gelecek. İşte detaylar.

Benzine ve motorine bir zam daha! Ukrayna ve Rusya arasında çıkan savaşın ardından neredeyse tüm dünya açık bir şekilde Kremlin yönetimine tavır koydu. Yaptırımlar peşi sıra gelirken savaş ile beraber petrol fiyatları da tavan yaptı. Rus petrolünü almak istemeyen çoğu Avrupa ülkesi alternatif ülkeleri tercih ederken bu durum petrol fiyatlarının artması ile sonuçlandı. Avrupa basını tarafından ileri sürülen iddialara göreyse Rusya petrolünü 20 doların altında satmaya hazır olmasına rağmen alıcı bulmakta zorlanıyor.

benzin 1

Benzine ve motorine bir zam daha!

Tüm bu gelişmeler sonrasında ülkemizde de yakıt fiyatlarına ciddi zamlar geldi. Zaten yüksek olan benzin ve motorinin litre fiyatları 17 lirayı gördü. Ancak asıl zammın kapıda olduğu da ortaya atılan iddialar arasında. Sosyal medyada konuşulan detaylara göre benzin ve motorine yeni zamlar kapıda. Bugün gelen zam ise gelecek olanın yanında çok masum kalabilir. Bugün benzine 88 kuruş, motorine 1.50 liralık zam geldi. Bu zamların pompa fiyatına yansıyacağını zaten söylememize bile gerek yok.

Şu anda brent petrol 110 dolara kadar yükselmiş durumda. Savaşın ortaya çıkardığı güvensizlik ve belirsizlik ortamı, fiyatların daha da artması ile sonuçlanabilir. Bu da tüketicilere başka sektörlerde de zam dalgasının vurabileceği anlamına geliyor. Umarız bir an önce savaş yerini barışa bırakır ve masum insanlar evlerine geri dönebilir.

Redmi Buds 3 kablosuz kulaklık incelemesi