Benzin ve motorinde bir indirim daha!

benzin

Benzin ve motorin fiyatlarında beklenen indirimler gelmeye başladı. İşte gelmesi beklenen yeni indirimin detayları!

Benzin ve motorinde bir indirim daha! Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesiyle beraber brent petrol fiyatlarının 130 dolara kadar yükseldiğine şahit olmuştuk. Tabii bu durum Türkiye’deki yakıt fiyatlarını da doğrudan doğruya etkiledi. Üst üste yapılan zamların ardından benzin ve motorin fiyatları adeta rekor düzeylere ulaştı. Ancak şu günlerde brent petrol fiyatlarında ani bir düşüş söz konusu ve bu durum yakıt fiyatlarındaki indirim beklentisini de arttırmış vaziyette.

Benzin ve motorinde bir indirim daha!

İşte bu beklentileri karşılayacak bir haber daha gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre 17 Mart 2022 tarihinden geçerli olacak şekilde benzin ve motorin fiyatlarına yeni bir indirim daha yapılıyor. Benzinde 1 lira 76 kuruş, motorindeyse 93 kuruş olarak kendisini göstermesi planlanan bu indirimin pompa fiyatlarına da yansıyacağını söyleyebiliriz. Söz konusu indirimlerin ardından benzin fiyatlarının ortalama olarak 19 TL’nin altına, motorin fiyatlarının ise 20 TL’nin altına düştüğünü görmüş olacağız.

en ucuz benzinli

Savaş ortamının yumuşaması sonrasındaysa bu indirimlere yenisi eklenecektir. Hele ki Rusya ve Ukrayna barış konusunda uzlaşma sağlayabilirse, dolar/TL’nin de düşmesiyle beraber yapılan zamların seri şekilde geri alınması kuvvetle muhtemel. Umarız bu tarz indirim haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edebiliriz. Zira son zamların ardından otomobile binmek adeta lüks haline gelmişti.

Müjde: Benzin ve motorine bu kez indirim geliyor!