Beats ve Kim Kardashian, Fit Pro kulaklık serisi için ortaklık yaptı!

Beats ve Kim Kardashian, Fit Pro kulaklık serisi için ortaklık yaptı!

Amerika’nın en zengin isimleri arasında yer alan Kim Kardashian, Beats Fit Pro’nun özel bir versiyonunda Apple ile birlikte çalıştı. İşte tüm detaylar.

Yeni Beats x Kim iş birliği, Kardashian’ın dediği gibi “karışmak ya da öne çıkmak” anlamına gelen üç ten renginde (Ay, Kumul ve Dünya) mevcut. Başka bir deyişle kulaklıklar elektronikten çok kozmetik gibi ürün gibi görünüyorlar. Bu kapsamda modayla da yakında ilgilenen kullanıcıların dikkatini çekeceklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. Normal Beats Fit Pro ile işlevsel olarak aynılar, ancak görünüm olarak çok daha şık bir tasarıma sahipler. Normal versiyon, güçlü bas ve sağlam aktif gürültü önleme ile AirPod’lardan daha rahat diyebiliriz. Yeni kulaklıklarda, Apple’ın diğer cihazlarıyla her zamanki sıkı entegrasyona sahip olacaksınız, ancak kulaklıklar Android ile düzgün çalışmaya devam edecek.

Beats ve Kim Kardashian, Fit Pro kulaklık serisi için ortaklık yaptı!

Beats x Kim modelleri, Apple’ın çevrimiçi mağazasında 16 Ağustos’ta 10:00 Doğu’da satışa sunulacak ve ABD, İngiltere, Kanada, Fransa, Almanya ve Japonya’da Fit Pro’nun standart fiyatı olan 200$’dan satılacak. Yüz yüze satışlar, 10 Apple mağazasının (5th Avenue, Regent Street ve Champs-Élysées dahil) yanı sıra Selfridges (İngiltere’de) ve SSENSE (Kanada’da) gibi moda zincirleri ve büyük mağazalarla sınırlı. Kuzey Amerika’da Amazon veya Çin’de WeChat aracılığıyla da satın alabilirsiniz. Kardashian’ın kulaklıklar hakkında dediklerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kuo: “Apple VR/AR gözlüğü Apple’ın iPhone’dan sonraki en büyük hamlesi”