Beats Solo Pro tanıtıldı! İşte özellikleri!

Beats Solo Pro

Apple’ın bünyesinde yer alan Beats, bugün sürpriz bir şekilde Beats Solo Pro modelini tanıttı. Peki, Pro model düz modele göre ne gibi yenilikler sunuyor?

Apple‘ın 2014 yılında rekor ücret ödeyerek bünyesine kattığı Beats, Cupertinolu firmanın bünyesinde yeni kulaklık modellerini tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda PowerBeats Pro modeli ile karşımıza çıkan firma bugün de sessiz sedasız Solo serisini yeniledi.

Pro ismini çok seven Apple, yeni kulaklığı Solo Pro olarak isimlendiriyor. Kablosuz yapıdaki yeni kulaklıkta aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği bulunuyor. 299 dolar fiyat etiketi ile Apple Store’da satışa sunulan kulaklıkta tasarımsal açıdan da değişikliğe gidiliyor.

iOS 13.1.3 güncellemesi yayınlandı!

Light Blue, Red, Dark Blue, Ivory, Black ve Gray renk seçenekleri ile gelen kulaklık tek şarj ile ANC özelliği açıkken 22 saat kapalıyken ise 40 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Lightning kablosu ile şarj olan kulaklık keşke Type-C ile şarj olsaymış demekten kendimizi alıkoyamıyoruz.

Beats Solo Pro

Şimdilik Türkiye’de satışa sunulmayan kulaklığın ülkemizde 1.800 TL gibi absürt bir fiyattan satışa sunulacağını düşünüyoruz. Son olarak kulaklığın Apple H1 çipine sahip olduğunu ve Hey Siri komutunu desteklediğini belirtelim. Bluetooth 4.0 teknolojisi ile gelen kulaklık keşke 5.0 kullansaymış…