Beats Studio Buds yeni renkleri ile geliyor

air

Apple’ın çatısı altında olan Beats markasının Beats Studio Buds kulaklıkları geçen yıl piyasaya sürüldü ve şirket şimdi müşterilerin seçebileceği daha fazla renk alternatifi sunuyor.

Şirket Beats Studio Buds cihazlarına üç renk seçeneği ekliyor – Pembe, Mavi ve Gri. Bu, mevcut renk seçeneklerine ek olarak gelecek. Daha önceki renkler ise ; Siyah, Kırmızı ve Beyazdı. Yeni renk seçenekleri bugünden itibaren Apple Store, Best Buy, Amazon ve Target üzerinden satın alınabilecek .

Beats Studio Buds, yeni renk seçeneklerine ek olarak Android kullanıcılarını hedefleyen bazı önemli kullanışlı özellikler de alıyor. Şirket, “Vuruşlarımı Bul” ve Ürün Widget’ları adlı bir özellik için destek ekliyor.

Beats, ANC ve şeffaflık moduyla Studio Buds'ı piyasaya sürüyor

Adından da anlaşılacağı gibi, Locate mu Buds özelliği, yanlış yerleştirilmiş kulakiçi kulaklıkların uyarmaya-tespitini sağlayacak. Ürün widget’ları aracılığıyla kullanıcılar, Android cihazlardan pil ömrü bilgilerini görüntüleyebilir ve dinleme modlarını kontrol edebilir.

Bu yeni özelliklerin Android’e gelmesi, ancak iOS kullanıcıları için zaten mevcut olması dikkat çekicidir. Ayrıca, özellikler Beats Studio Buds ile sınırlı değil, Android’de Beats uygulamasıyla çalışan markanın tüm ürünleri için kullanıma sunuldu.

Apple ayrıca Beats Studio Buds’ın şu ana kadar en çok satan Beats ürünleri olduğunu da açıkladı. Kablosuz kulaklıklar , Amerika Birleşik Devletleri’nde Apple’ın kendi mağazaları da dahil olmak üzere çeşitli mağazalardan 150 $ fiyatla satın alınabilir.

HarmonyOS 3.0 beta sürümü Mayıs’ta çıkacak