Battlefield Hardline’ın Yapım Aşaması Tamamlandı

DICE Battlefield Hardlineın Çıkışına Hazırlanıyor

Son dönemde tökezlemeye başlayan Battlefield serisine yeni bir soluk getirecek olan Battlefield Hardline’ın yapım aşamasında sona gelindiği açıklandı.

Electronic Arts tarafından hazırlanan ve oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Battlefield serisi son yıllarda çeşitli sorunlarla karşılaşmış olsa da, bu yıl piyasaya sürülecek olan Battlefield Hardline‘la birlikte bu sorunları geride bırakmaya hazır görünüyor. Battlefield serisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Hardline için meraklı bekleyiş devam ederken, oyunun yapımından sorumlu olan Visceral Games ve Electronic Arts tarafından yayınlanan açıklamayla oyunun yapım aşamasında sona gelindiği ve oyunun tüm platformlar için satışa sunulmaya hazır olduğu duyuruldu.

Battlefield_Hardline

Battlefield serisinin resmi Twitter sayfası üzerinden yayınlanan açıklamada Battlefield Hardline‘ın altın seviyesine ulaştığı, yani oyunun yapım aşamasında sona gelindiği ve disk üretimine başlandığı duyuruldu. Bir süredir devam eden beta süreci boyunca ortaya çıkan birçok sorunu gideren Visceral Games’in oyunda yer alan hataları belirlemek için test aşamasına devam edeceği ve oyunun yayınlandığı ilk günde yayınlayacağı güncellemeyle o güne kadar tespit edilen sorunları da gidereceği belirtiliyor.

Battlefield 4’ün çıkışında yaşanan sorunlardan ders almış gibi görünen Electronic Arts’ın Battlefield Hardline için kapsamlı bir test süreci yürütmüş olması stüdyonun Battlefield 4 sonrası yaptığı açıklamalarda ciddi olduğunu gösterdi.

Battlefield serisiyle özdeşleşen savaş oyunu temasından uzaklaşan Battlefield Hardline, oyunseverleri orduların dışına taşıyacak ve polislerle suçlular arasındaki amansız mücadelenin ortasına atacak. PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 ve PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan Battlefield Hardline, 17 Mart’ta oyunseverlerle buluşacak.

Office 365 Öğrencilere Ücretsiz Olarak Sunulacak