Titanfall İçin 3. Ek Paket Bu Hafta Tanıtılacak

Titanfall İçin 3. Ek Paket Bu Hafta Duyurulacak

Titanfall için hazırlanan üçüncü ek paketin, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Gamescom 2014 kapsamında görücüye çıkacağı resmi olarak açıklandı.

Respawn Entertainment tarafından hazırlanan Titanfall bu yılın başında Xbox One, Xbox 360 ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulmuş ve oyunseverlerden yoğun ilgi görmüştü. Kullanıcılara sunduğu online FPS deneyimi sayesinde öne çıkan oyun şimdiden 3 milyondan fazla satmayı başarmış olsa da, yayımcı firma Electronic Arts oyunu daha cazip hale getirmek için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Titanfall_DG

Titanfall kullanıcılarına 4 yeni harita seçeneği sunan Frontier’s Edge ek paketini geçtiğimiz günlerde yayınlayan Electronic Arts, oyun için hazırladığı üçüncü ek paketi de önümüzdeki hafta resmi olarak açıklayacak gibi görünüyor. Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan iletide, Titanfall için hazırlanan üçüncü ek paketin Gamescom 2014 kapsamında görücüye çıkarılacağı duyuruldu.

Electronic Arts‘ın 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlik kapsamında tanıtılacak olan yeni ek paketin içeriği şimdilik açıklanmamış olsa da, daha önceki ek paketlerde olduğu gibi 4 yeni haritaya yer verilmesi bekleniyor. Electronic Arts’ın Gamescom 2014 kapsamında düzenleyeceği bu konferansta Battlefield Hardline, The Sims 4, Dragon Age: Inquisition ve FIFA 15 hakkında da birçok detayın oyunseverlerle paylaşılması bekleniyor..

Assassin’s Creed Unity Hakkında Yeni Açıklamalar