iOS 8.1.2 Yayınlanmaya Başladı

apple ios 8 1

iOS 8.1 işletim sisteminde karşılaşılan bazı sorunları gidermesi beklenen iOS 8.1.2 güncellemesi iPhone, iPod touch ve iPad kullanıcıları için yayınlandı.

Ekim ayında piyasaya sürdüğü yeni iPad modellerinin yanı sıra yayınladığı yeni mobil işletim sistemi iOS 8.1‘de karşılaşılan sorunları gidermek için sıkı bir çalışma yürüten Amerikalı teknoloji devi Apple, iOS 8.1.2 güncellemesini bugün yayınladı. iPhone, iPod touch ve iPad kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanan bu yeni güncellemede önemli yenilikler bulunmuyor olsa da, işletim sisteminde tespit edilen bazı sorunları gidereceği belirtiliyor.

apple-ios-8-1

iOS 8.1.2‘nin iPhone, iPod touch ve iPad kullanıcılarına sunacağı yenilikleri listeleyen Apple, bu yeniliklerin başında kendi kendine kaybolan zil sesi melodlerinin geri getirilmesi olduğu belirtiliyor. iTunes Store üzerinden satın alınan zil sesi melodilerinin kendi kendine kaybolması sorununun giderildiğini belirten Apple, bu sorundan şikayetçi olan kullacıların kaybolan melodilerini de iTunes’dan alabileceğini belirtti. Yeni güncellemeyle birlikte bazı güvenlik sorunlarının ve hataların da giderildiği açıklanmış olsa da bu hatalar hakkında detaylar paylaşılmadı.

Öte yandan iOS 8.1’i kurmalarının ardından başta Wi-Fi bağlantısı sorunları olmak üzere bir çok hatayla karşılaşan Apple kullanıcıları iOS 8.1.2‘yle Wi-Fi sorununun giderilmesini bekliyor olsa da, Apple tarafından yayınlanan açıklamada buna dair ifade bulunmaması hayal kırıklığı yarattı.

Nexus 6’da Parmak İzi Sensörü Olabilirdi