Battlefield HardLine’a yeni DLC gelecek

battlefield hardline

Visceral Games’in geliştirdiği Battlefield: Hardline için yeni bir DLC duyuruldu.

Getaway adıyla Oyunculara sunulacak olan Ek Paket ile birlikte Oyuna, serinin önceki Oyunlarından aşina olduğumuz İçerikler eklenecek.

Ülke savaşları konseptinden ayrılıp hırsız-polis konseptine geçiş yapan Oyun; Oyuncuların beklentilerinin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yapımcı Ekip biraz olsun Oyuncuların alışkın olduğu İçerikleri, Oyuna taşıyarak Oyuncu Sayısını korumak istiyor.

Yeni oyun modu “Capture the Bag” şunları içeriyor:

4 yeni Harita: Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge ve Diversion

4 adet yeni Kamuflaj

4 adet yeni Araç

3 adet yeni Silah

1 adet yeni yakın Silah ve 1 adet yeni Yan Ürün

Battlefield Hardline‘ın, Ocak ayında çıkacak olan yeni DLC’sinde yer alan Haritaların videosu da kısa bir süre önce yayınlandı.

Visceral Games tarafından geliştirilen ve DICE tarafından da desteklenen Battlefield: Hardline için yeni bir DLC geleceği EA Games tarafından kısa bir süre önce duyuruldu.

Getaway ismi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan DLC yine Oyuna klasik yenilikler getirecek. Oyuna dâhil edilen yeni Ek Paket için net çıkış tarihini henüz bilmesek de Geliştirici Ekip, DLC’nin Ocak ayında indirilebilir hale geleceğini söyledi.

Ayrıca EA Games’in açıklamasına bakılacak olursa DLC ile birlikte gelecek olan güncelleştirme ile Oyuna başka yenilikler de katılacakmış.

Star Wars Force Awakens, 1.5 Milyar Dolar Sınırını Aştı