Battlefield 2042’nin yeni sezon etkinliği, Arkangel Directive duyuruldu!

Battlefield 2042’nin yeni sezon etkinliği, Arkangel Directive duyuruldu!

Yepyeni bir oyun modunda heyecan dolu çatışmalar yaşatacak olan Arkangel Directive etkinliği, kazanılacak yeni kozmetik eşyalarla birlikte geliyor.

Electronic Arts (EA) tarafından yayınlanan ve DICE tarafından geliştirilen Battlefield 2042’nin 5. sezonu, New Dawn için gün sayarken yapımcı ekipten yepyeni bir sezon etkinliği duyurusu geldi: Arkangel Directive. 11-25 Temmuz arasında sürecek olan etkinlikte oyuncular yeni bir oyun modunda kıyasıya mücadele edecekler.

Arkangel Directive

Arkangel Directive, son teknoloji ekipmanlara ve yapay zeka teknolojisine sahip olan iki takımın, haritada kontrolü ele almak için birbirleriyle çarpışmasını konu alacak. Control adındaki bu yeni oyun modunda 24’er kişiden oluşan iki takım Reclaimed, Orbital ve Valparaiso haritalarında uyduların kontrolünü ele geçirecekler ve telemetri bilgilerini aktararak puan kazanacaklar. Takımlar, bu puanlarla savaşın seyrini değiştirecek bonuslara ulaşabilecekler.

Etkinlik boyunca oyuncular yeni arka planlara, epik silah desenlerine, miğferlere ve şans eklentilerine de sahip olabilecekler. Oyun içi mağazada yeni paketler ve eşyalar da bulunacak.

Apple güncelleme yaptı! Artık visionOS uygulamaları destekleniyor