Sherlock Holmes 3 vizyon tarihi belli oldu

sherlock holmes 3

Robert Downey Jr. ve Jude Law’un başrollerini paylaştığı Sherlock Holmes serisinin devam filmi için tarih verildi. İşte Sherlock Holmes 3 vizyon tarihi ve diğer detaylar.

Sherlock Holmes 3 ne zaman vizyona girecek?

Robert Downey Jr.’ın Sherlock Holmes karakterine hayat verdiği serinin ilk filmi 2009 yılında yayınlanmıştı. Filmin hayli ilgi görmesi neticesinde Warner Bros arayı uzatmadan 2011 yılında ikinci filmi vizyona koymuştu.

Bu süreçte Marvel sinematik evreninde işlerin yoğunlaşması ve Robert Downey Jr’ın Iron Man ile bütünleşmesi, Sherlock Holmes 3 projesinin ertelenmesine neden olmuştu.

Infinity War ile final yapacak olan Marvel sinematik evreninin ilk bölümüyle, Robert Downey Jr da son defa Iron Man olarak karşımıza çıkacak. Dolayısıyla bu ünlü aktörün farklı projelerle karşımıza çıkacağı anlamına da geliyor.

Kısa süre önce Robert Downey Jr ve Jude Law’un bir kez daha Sherlock Holmes 3 için bir araya gelecekleri iddia edilmişti. Nitekim bu iddialar Warner Bros’un onayıyla doğruluk kazanmış oldu. Warner Bros’tan yapılan resmi açıklamada Sherlock Holmes 3’ün 25 Aralık 2020’de vizyona gireceği belirtildi. Filmin çekimlerine ise 2019 yılında başlanacak.

Neresinden bakarsanız bakın verilen tarih oldukça uzakta. Dolayısıyla vizyon tarihine kadar filmin tekrardan ertelenmesi ya da tamamen iptal edilmesi de söz konusu olabilir. Bu arada dip not olarak belirtelim. Sherlock Holmes’un yeni filmi için düşünülen yönetmenin ismi henüz netlik kazanmış değil.

Luke Cage 2. sezon fragmanı yayınlandı