Wonder Woman 3 iptal edildi

Wonder Woman 3

DC sinematik evreninde kartlar yeniden dağıtılıyor. Wonder Woman 3 iptal edildi. Yeni Black Adam ve Superman filmlerinin de iptali gündemde.

Marvel sinema tarafında başarıdan başarıya koşarken, Marvel’ın çizgi roman dünyasındaki en büyük rakibi olan DC, sinemada bir türlü dikiş tutturamıyor. DC Sinematik Evreni’nin son filmi olan Black Adam da gişede beklentilerin epey altında kaldı. Buna bir de filmin aldığı kötü yarımlar eklenince, DC’de işlerin bir türlü düzelmediği gerçeği bir kez daha ayyuka çıktı.

Neyse ki DC’de işler çok yakında değişecek gibi görünüyor. Çünkü artık DC filmlerinin başında iki yeni isim var: Yönetmen James Gunn ve yapımcı Peter Safran. Yeni Warner Bros. Discovery tarafından DC’nin başına geçirilen bu iki isim, son birkaç haftayı DC’nin geleceğini planlamakla geçirdi. Gözlerden uzak bir yere çekilip DC filmlerinin geleceğini şekillendiren ikili, Hollywood’a geri döndü. Onların dönüşüyle birlikte planlarına dair ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Görünüşe bakılırsa Gunn ve Safran, DC Sinematik Evreni’nin mevcut versiyonunu tamamen sonlandırıp, sıfırdan başlayabilir. Çünkü gelen bilgilere göre ikilinin ilk yaptığı şeylerden biri Wonder Woman 3’ü rafa kaldırmak oldu. Yönetmen Patty Jenkins’in üçüncü film için kendilerine sunduğu projeyi değerlendiren ikili, bu projeye onay vermedi. Wonder Woman 3 için sunulan projeyi reddettiklerini filmin yönetmenine ve yıldızı Gal Gadot’a ilettiler.

Wonder Woman 3 2

Wonder Woman rolüyle yıldızı parlayan Gal Gadot, birkaç gün önce Twitter’da Wonder Woman ile ilgili yaptığı paylaşımla kafaları karıştırmıştı. Gadot’un durup dururken bu rol için hayranlarına teşekkür etmesine anlam verilememişti. Ancak gelen bu son haberler Gadot’un neden böyle bir paylaşım yaptığını açıklıyor. Belki de Gadot karaktere veda etmek zorunda olduğunun farkına varıp böyle bir paylaşım yaptı.

Wonder Woman 3’ten sonra başka projelerin de rafa kaldırılabileceği konuşuluyor. Black Adam 2 ve kısa süre önce duyurulan Henry Cavill’li Superman filmi iptal edilen projeler arasında yer alabilir. Çünkü haberler doğru çıkarsa James Gunn ve Peter Safran, Zack Snyder’ın Justice League ile başlattığı evreni tamamen geride bırakıp yepyeni bir evren kurmak için yeni bir ekip bir araya getirecek.

Elon Musk: “Başıma kötü bir şey gelebilir!”