Baseus, Bass 35 Max kulaklıklarını piyasaya sürdü

bass

Çinli teknoloji aksesuar üreticisi Baseus, yeni kulak üstü Bluetooth kulaklık modeli olan Baseus Bass 35 Max’i piyasaya sürdü.

Bass 35 Max, uzun pil ömrü ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle güçlü bas ve sürükleyici ses deneyimleri arayan, bütçesine duyarlı dinleyiciler için ilgi çekici bir seçenek sunuyorlar. Pasif gürültü izolasyonu için tamamen kapalı kulaklıklara sahip tanıdık bir kulak üstü tasarıma sahiptir. Kulaklıklar, gözlük kullananlar için bile rahat bir uyum sağlamak üzere hafızalı köpükle cömertçe doldurulmuştur.

Bass 35 Max

Kafa bandı, farklı kafa şekillerine uyacak şekilde ayarlanabilir ve setin tamamı, kolay taşınabilirlik için katlanabilir. Konforlu dolguya rağmen kulaklıklar nispeten hafif 234,5 gram ağırlığındadır.

Kaputun altında Bass 35 Max, net ve ayrıntılı ses üretimi sunması gereken 40 mm dinamik sürücülere sahiptir. Bas severler, çok işlevli düğmeye üç kez basılarak etkinleştirilebilen Baseus’un Bas Geliştirme Teknolojisini takdir edeceklerdir. Ayrıca kulaklıklar, gürültü azaltmayı destekleyen çift mikrofonla birlikte gelir ve gürültülü ortamlarda bile net sesli aramalar yapılmasını sağlar.

Bass 35 Max 2

Pil ömrüne gelince Baseus, kulaklıkların tek şarjla %70 ses seviyesinde 65 saate kadar müzik dinleyebileceğini iddia ediyor. Bu da onları uzun yolculuklar, yol gezileri veya uzun süreli oyun oturumları için, şarjın bitmesi endişesi olmadan ideal kılar. Dahili 600mAh pil, bu uzun oynatma süresini besler ve birlikte verilen Type-C kablo kullanılarak yaklaşık 2 saat içinde yeniden şarj edilebilir.

Bağlantı, minimum gecikmeyle istikrarlı ve güvenilir bir bağlantı sunan Bluetooth 5.3 tarafından gerçekleştirilir. Kulaklıklar ayrıca, özellikle film izlerken veya oyun oynarken daha sürükleyici bir dinleme deneyimi yaratmayı amaçlayan 360 derecelik uzamsal surround ses efektlerine de sahiptir. Cihaz 18 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Dell yeni mouse olan Silent Mouse MS355’i tanıttı