Tecno Nightingale-N1 ekonomik kablosuz kulaklık incelemesi

g 43t34

#İŞBİRLİĞİ

Kablosuz kulaklıklar için günümüzde “standart” halini aldılar diyebiliriz. Artık çoğumuz, Bluetooth özellikli ve “kulak içi” olarak sınıflandırılan kulaklıklarla hareket ediyoruz. Hatta kablolu kulaklıklar görünce eminiz şaşıranlar da oluyordur. Tabii “kablosuz kulaklık” derken, “kulak üstü” formda tasarlanan ürünleri de unutmamak gerekli. Zira onlara da ciddi bir ilgi var, ki Tecno da işte burada Nightingale-N1 ürünüyle boy gösteriyor. Konforlu kullanım ve derin bass’lar sunan ürün, bu detayları uygun fiyat etiketiyle teknoloji severlele buluşturma niyetinde.

Tecno Nightingale-N1, hem sabit kullanımda, hem de hareket halindeyken kullanabileceğiniz bir kulaklık. İster evde, ister ofisinizde, isterseniz de dış mekânlarda tercih edebilirsiniz.

Ürün, siyah ve kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor. Biz özellikle kırmızı rengi beğendik, zira daha dikkat çekici görünüyor.

Ürünün üzerinde fiziksel tuşlar ve şarj için bir port yer alıyor. Açma kapama, ses yükseltme ve azaltma gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. Bu tuşlara alışmanız uzun sürmeyecektir.

Başta belirtmeliyiz ki ürün, hem kafa hem de kulaklarınız için rahat bir kullanım sunuyor. Kafa yastığı ve kulaklık pedleri oldukça yumuşak. Kafanıza göre ayarlama yapabiliyorsunuz ve pedler de kulaklarınızı tamamen sarıyor.

Kullanmadığınız esnalarda, boynunuza astığınızda da kulaklıkları döndürebiliyorsunuz. Bu, daha iyi konumlandırma için ideal.

Hatta isterseniz beraberinde gelen taşıma çantasını da kullanabilirsiniz. Pek çok kulaklığın yanında böyle bir detaya gelmediğini belirtelim. Taşıma çantası, daha temiz ve güvenli kullanım için güzel düşünülmüş. Hele de sıklıkla seyahat eden ve yanınızda çanta taşıyan biriyseniz.

Tecno Nightingale-N1, IPX4 sertifikasına da sahip. Bunun anlamı, ürünün su sıçramalarına karşı dayanıklı olması. Yani dış mekânda kullanırken hafif yağmur bile yağsa endişe etmenize gerek kalmıyor, kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Tecno Nightingale-N1 ekonomik kablosuz kulaklık incelemesi

Tecno Nightingale-N1, derin bass ihtiyacı hisseden ve çok para harcamak istemeyenler için iyi bir seçim olabilir

Ürün, 40mm’lik sürücülere sahip ve bunun yanında derin bass özelliği sunabiliyor. Böylece RAP müzikten heavy metal’e kadar geniş yelpazede pek çok müzik türünü deneyimleyebilirsiniz. Tabii burada amiral gemisi sınıfı bir deneyim beklememeniz gerekiyor ve ses seviyesini de çok yükseltmenizi önermiyoruz. Bu, işitsel detayları bozabileceği gibi kulak sağlığınız için de zararlı.

Fiyatını göz önüne aldığımızda, uygun fiyatlı bir model için iyi bir ses kalitesi olduğunu, bass’ların da fark edilir seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Tecno Nightingale-N1, Bluetooth 5.0 kablosuz bağlantı teknolojisine sahip. İster Android, isterseniz de iOS işletim sistemli cihazlarınızla kolaylıkla eşleştirip kullanabilirsiniz.
Ürün, bünyesinde 520mAh pile sahip ve bu pil, yaklaşık 2 saatte tamamen şarj oluyor, sonrasında da size uzun süre şarj ihtiyacı hissettirmiyor.

Tecno Nightingale-N1 ekonomik kablosuz kulaklık incelemesi

Öyle ya, kablosuz kulaklıklarda uzun pil ömrü önemlidir. N1 modeli de tek şarj ile 45 saatin üzerinde müzik deneyimi sunabiliyor. Eğer hafta içi her gün iş ya da okula gidip geliyorsanız, sabah gidiş ve akşam dönüşlerde kullanımı göz önüne alırsak tek şarj ile 1 haftayı rahatlıkla geride bırakabilirsiniz.

Bu arada, ürünü yüksek ses seviyesinde kullanmamanız gerektiğinden bahsetmiştik. Bu, hem ses kalitesini bozabilir hem de sağlığınız için zararlı. Öte yandan, ses sızıntıları da yaşanabilir ve böylece yakınlarınızda birileri varsa rahatsız olabilirler.

Tecno Nightingale-N1, ülkemizde 459 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Asus ExpertCenter AIO iş istasyonu ile iş süreçlerinizi yönetin