Baseus Encok WM01 Plus gerçek kablosuz kulaklıkla 50 saate kadar müzik keyfi!

5y45

#İŞBİRLİĞİ

Baseus Encok WM01 Plus gerçek kablosuz kulaklık, piyasada yer alan diğer gerçek kablosuz kulaklıklara kıyasla biraz daha farklı tasarım hatlarına sahip bir taşıma kutusuyla geliyor. Kutunun kapağını açtığınızda, ne kadar şarjın kaldığını gösteren bir dijital arayüzle karşılaşıyorsunuz. Bunu daha önce farklı bir kulaklıkta görmemiştik doğrusu.

Ürünün üç farklı renk seçeneği bulunuyor. Bunlar: Beyaz, pembe ve siyah. Birden fazla renk seçeneğinin sunulması güzel düşünülmüş. Taşıma ve şarj kutusu, yanlardan yumuşatılmış hatlar ve parlak bir plastik malzemeyle geliyor. Bu sebeple de ışık altında hoş bir görüntü sunuyor. Tabii kir ve parmak izi gibi unsurlara karşı dikkatli olmalısınız. Ağırlığı ise, toplamda 50 gram.

Baseus Encok WM01 Plus gerçek kablosuz kulaklıkla 50 saate kadar müzik keyfi!

Baseus Encok WM01 Plus’ın kulaklıkları kulak içi silikon başlıklı olarak tasarlanmış. Bu sayede kulaklara rahatlıkla oturuyor ve hareket halindeyken de sağlam tutuş hissini kaybetmiyor. Bu sayede spor yaparken dahi güvenle kullanıyorsunuz ve acaba kulağımdan düşer mi endişesine kapılmıyorsunuz. Tabii kutuda farklı boyutlarda 2 çift kulaklık başlığı daha bulunuyor. Böylece size en uygun olan boyutu seçip kullanabilirsiniz.

Baseus Encok WM01 Plus kulaklıkların üzerinde dokunmatik paneller yer alıyor. Bu paneller aracılığıyla şarkılar arasında dokunuşlarınızla geçişler yapabilir, ses seviyesini değiştirebilir, sanal asistana bağlanabilir ya da telefonunuza gelen aramaları kontrol edebilirsiniz.

Ürün, Bluetooh 5.0 kablosuz bağlantı teknolojisi aracılığıyla telefonunuza rahatlıkla bağlanabiliyor. Hem Android hem de iOS tarafında sorunsuz performans sunan ürün, 10 metre mesafede kesintisiz bağlantı sunabiliyor.

Baseus Encok WM01 Plus gerçek kablosuz kulaklıkla 50 saate kadar müzik keyfi!

20Hz-20KHz değerde frekans aralığı sunan kulaklıklar, genel olarak iyi bir ses performansına sahip. Bir şeyler dinlerken ya da izlerken, ortalamanın üzerinde bir kalite alabilirsiniz. Tabii ürünü en yüksek ses seviyesinde kullanmanızı önermiyoruz. Kulaklıklar, gürültülü ortamlarda da dış sesi bir nebze kesebiliyor ve deneyimlerinizi iyileştirmeyi hedefliyor. Bu arada, mikrofon ses kalitesinin de özellikle iç mekânlarda, gürültüsüz ortamlarda daha verimli olduğunu söylememiz lazım.

Pil tarafına baktığımızda, her bir kulaklığın 40mAh pili var. Taşıma ve şarj kutusunda da 800mAh pil değeri bulunuyor, ki bu da dikkat çekici bir değer. Beraberinde gelen Type-C kablosu aracılığıyla toplamda 2 saatte şarj olabilen ürün, gündelik kullanımda sizi yarı yolda bırakmıyor.

Baseus Encok WM01 Plus gerçek kablosuz kulaklıkla 50 saate kadar müzik keyfi!

Kulaklıklar, %70 ses seviyesi ayarlıyken tek şarj ile 5 saate kadar kullanım sunabiliyor. Taşıma ve şarj kutusundaki pil değerini de göz önüne alınca, toplamda 50 saate kadar kullanım mümkün, ki bu da toplamda 1 haftanın üzerinde kullanım anlamına gelebilir. Tatile gittiğinizde, elektriğin olmadığı ortamlarda, korkmadan kullanabilirsiniz örneğin.

Baseus Encok WM01 Plus gerçek kablosuz kulaklık, ülkemizde 549 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Galaxy S22 Ultra hızlı şarj detayı: Elektrik trafosu geliyor