Dell yeni mouse olan Silent Mouse MS355’i tanıttı

Silent Mouse MS355

Dell 3 yıla (36 ay) varan pil ömrü sunan yeni mouse olan Silent Mouse MS355’i tanıttı.

Dell, bu yeni Silent Mouse MS355’i şirketin şu ana kadarki en sessiz faresi olduğunu belirtiyor. Fare, rahatsız edici tıklama sesini neredeyse tamamen ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcıya dikkat dağıtmayan bir deneyim ve maksimum üretkenlik sağlamayı hedefliyor.

Silent Mouse MS355

Dell Sessiz Fare MS355, standart fare aksesuarlarının neden olduğu gürültüyü en aza indirmek amacıyla tasarlanmıştır. Tıklama, kaydırma ve kaydırma işlemleri sırasında minimum düzeyde ses çıkarır. Mouse uzun süreler boyunca sorunsuz kullanım için taşınabilir ve ileri teknoloji ürünü ergonomik tasarıma sahip kablosuz bir faredir. Yüksek kapasiteli bu fare, 36 aylık nominal çalışma süresiyle şarjlar arasında daha uzun kullanım sağlar. Hassas bir sensöre sahiptir ve 4020 DPI’a kadar ayarlanabilir. Tüm monitör çözünürlükleri için kesintisiz gezinme sunar ve programlanabilir bir kaydırma tekerleğine sahiptir.

Kablosuz Dell Silent Mouse MS355, Bluetooth 5.1 veya 2,4 GHz WiFi aracılığıyla bağlanabilir. Çift elle kullanılabilen tasarımı sayesinde hem sol hem de sağ elini kullanan kişiler tarafından rahatça kullanılabilir. Dell Silent Mouse MS355’in 2024’ün 3. çeyreğinde pazara girmesi ve 37,49 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması planlanıyor.

Akıllı Kıyafetler giyilebilir teknolojilede daha popüler olacak