Balinalar bu altcoini satın alıyor: Biriktirmeye doyamadılar

Balinalar bu altcoini

Balinalar bu altcoini giderek daha fazla satın almaya başladı. Birçok balina hesabı bu kripto para birimini stokluyor.

Piyasalarda önemli bir etkiye sahip olan balinalar bu altcoini düzenli olarak almaya devam ediyor. Özellikle balina hesapları izleyen bir Twitter hesabı yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımda bir balinanın yaklaşık olarak 120 milyon XRP aldığını söyledi. Bu yaklaşık olarak 80 milyon dolar anlamına geliyor.

Kripto para piyasalarında özellikle son birkaç aydır sular bir türlü durulmuyor. Yüksek volatilite nedeniyle yatırımcılar büyük zarara uğrayabiliyor. Aynı zamanda çok ciddi fırsatlar ortaya çıkıyor. Mesela XRP düşüşü ile birlikte balinalar bu fırsatı değerlendiriyor.

Balinalar bu altcoini almaya devam edebilirler

Bir cüzdan hesabına çok yüksek miktarda ripple transfer edildi. Balinanın davranış modeline bakıldığında sürekli olarak yüksek miktarlarda ripple aldığını görüyoruz. Üstelik her geçen gün yeni balina ripple hesapları ortaya çıkıyor.

Balinalar bu altcoini

Bu kripto para biriminin böylesine sert bir şekilde gerilemiş olmasına rağmen yine de balinalar tarafından satın alınması oldukça ilginç. Analistler ve yatırımcılar bu tür hesapları yakın takip altına aldı. Konu ile ilgili önemli bir teori olduğunu söyleyebiliriz. SEC davasının olumlu sonuçlanma ihtimali üzerinde duran bazı balinalar çok yüksek miktarda bu kripto para biriminden alıyor.

2022 yılında 3 altcoin roket gibi uçabilir: Ralli başlıyor

Balinalar bu altcoini almaya devam ederken piyasalarda genel düşüş devam ediyor. Özellikle savaş kaynaklı düşüşler nedeniyle ciddi bir kayıp ortaya çıktı. Fakat balinalar SEC davasından umutlu ve ripple için yüksek fiyatların ortaya çıkmasını bekliyor. Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?