Baldur’s Gate 3 erken erişime açıldı

Baldur's Gate 3 erken

RPG severler arasında büyük beğeni toplayan Baldur’s Gate serisinin merakla beklenen üçüncü oyunu Steam üzerinde erken erişime açıldı.

Bioware tarafından geliştirilen ilk iki oyundan sonra Larian Studios’un üstlendiği Baldur’s Gate 3 erken erişimle oyuncuların karşısına çıktı.

Yapımcısı değiştiği için oyuncular arasında büyük endişe yaratan serinin üçüncü oyunu, erken erişimde büyük beğeni toplamayı başardı.

Baldur’s Gate 3 erken erişimde büyük beğeni topladı

H.P. LOvercraft’ın ahtapot kafalı kötü canavarları ile RPG dünyasının popüler varlıklarından ejderhaları ve Ork’ları hatta Alien filminden araklanmış parazitleri bir araya getiren yeni Baldur’s Gate oyunu, tüm popüler materyalleri birleştirmeyi başarmış görünüyor.

Baldur’s Gate serisi, izometrik açısıyla bir ekibi maceradan maceraya koşturduğumuz başarılı bir RPG evreni olarak oyun dünyasında fanatikler toplamıştı.

Oyuncunun, her karakter için yapay zekanın savaşta nasıl davranacağını belirleyeceği “eğer-o zaman” döngüleri yazabilmesine izin veren özel yapısı da onu diğer RPG’lerden ayırıyordu. Bu sayede, oyuncular, tüm karakterlere, kendi oyun stiline göre bir zeka katabiliyordu. Kalabalık ve hızlı gelişen çatışmalarda, bu kurallar oyuncuya büyük avantaj sağlıyordu.

Baldur's Gate 3 erken

Oyuna Stadia üzerinden erişmek de mümkün ancak Geforce NOW kullanıcılarının satın aldıkları oyunu Geforce NOW üzerinden oynayamamaları da hayal kırıklığı yaratıyor.

The Matrix 4 vizyon tarihi öne alındı!

Peki siz oyunu oynadınız mı, Larian Studios, Biowar’in mirasını hakkıyla devam ettirebiliyor mu, yoksa oyun ruhunu kaybetmiş olabilir mi?