Ayı sezonu ne zaman başlayacak?

Kripto para piyasasında ayı sezonu ne zaman başlayacak

Son dönemde en çok merak edilen konulardan birisi de kripto para piyasasındaki ayı sezonunun ne zaman başlayacağı. İşte bu konu ile ilgili tahminler.

Kripto para piyasasında ayı sezonu ne zaman başlayacak? Kripto para piyasasını takip edenlerin de bildiği üzere Mart 2017’den bu yana sağlam bir ayı döngüsü yaşanmadı. Hatırlanacağı üzere o tarihte sadece bir gecede bütün kripto paralar büyük bir kayıp yaşamış ve kısıtlı süre içerisinde milyarlarca dolar çöp olmuştu.

Zaten kripto para yatırımcılarının en büyük korkusu da bu diyebiliriz. Yeni bir ayı döngüsü. Peki yeni ayı döngüsü ne zaman yaşanacak? Bu konu ile ilgili net bir tahmin var mı? Dilerseniz şimdi biraz bu konudan bahsedelim.

Kripto para piyasasında ayı sezonu ne zaman başlayacak

Kripto para piyasasında ayı sezonu ne zaman başlayacak?

Öncelikli olarak şunu belirtmemiz gerekiyor. Bu ve benzeri içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bizler sadece bazı görüşleri sizlere aktarıyoruz.

Şimdi gelelim sıradaki ayı döngüsüne. Aslında pek çok analist sıradaki ayı döngüsü için daha uzun bir zaman olduğunu söylüyor. Çünkü BTC 100 bin doları aşmadan sıradaki ayı döngüsünün geleceğine çok fazla inanmıyorlar.

Öte yandan bazı analistler ise yeni yılla birlikte ayı döngüsünün başlayacağına işaret ediyor. Yani yeni yıla girmemizle birlikte kripto paralarda büyük değer kayıpları yaşanabilir. Elbette bu ayı döngüsüne girişin işareti mi olur, yoksa Mayıs ayındaki gibi sert bir düzeltme mi olur kestirmek biraz güç.

Kripto paralar yatay bir seyre girdi