Tesla USB bağlantı noktasız araçlar üretiyor!

Tesla USB bağlantı noktasız araçlar üretiyor!

Bazı Tesla müşterileri, yeni satın aldıkları Model 3’lerin ve Model Y’lerin eksik USB bağlantı noktalarına sahip olduğunu fark ettiler, bu sorun ilk olarak Electrek tarafından fark edildi. İşte detaylar.

Tesla müşterilere çip sıkıntısı yüzünden zor zamanlar geçirdiğini söylüyor. Electrek tarafından gelen bir rapora göre, USB bağlantı noktası eksikliği sorunu 11 Kasım’a kadar ortaya çıkmamıştı. Problem sadece Model 3’leri ve Model Y’leri etkiliyor gibi görünüyor. Son alıcılar, orta konsoldaki ve arka koltukların yakınındaki USB-C bağlantı noktalarının eksik olduğunu belirterek, eksik bağlantı noktalarıyla ilgili endişelerini dile getirmek için Reddit’e yazdılar. Çoğu kullanıcı, EV’lerinin kablosuz şarj cihazının da çalışmadığını iddia ediyor. Electrek’a göre Tesla kullanıcılarına arabalarının USB bağlantı noktalarıyla gelmeyeceğini bile söylememiş. Bazı kullanıcılar, USB bağlantı noktalarının eksik olduğunu başkalarının raporlarını görene veya arabalarını alana kadar fark etmediler.

Tesla USB bağlantı noktasız araçlar üretiyor!

Electrek’e göre Tesla ile iletişime geçmeyi başaran kullanıcılar, portların bu Aralık ayında müsait olabileceğini ve daha sonra onları kurmak için randevu alabileceklerini söylüyorlar. Ancak bu da parçaların o zamana kadar garanti olarak geleceğine işaret etmiyor. Bu nedenle, şimdilik, kullanıcılar kendi cihazlarını bile şarj edemeyen pahalı bir tekerlekli pil kullanmakla uğraşmak zorundalar. Çip sıkıntısı teknolojinin birçok alanına yayıldı ve otomotiv endüstrisi de bir istisna değil. BMW’nin daha yeni modellerinden bazıları dokunmatik ekranla gelmeyecek. GM bile bazı yeni araçlarında yakıt yönetim modülünü bırakmak zorunda kaldığından, çip sıkıntısından olumsuz etkilenenler arasında yerini aldı.

Rockstar, yeniden düzenlenmiş GTA üçlemesinde bazı sorunlar yaşıyor