Avengers Infinity War hala zirvede

avengers

Dünya ile birlikte aynı anda ülkemizde de vizyona giren Avengers Infinity War yeni bir rekora daha imzasını attı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Vizyondaki 3. haftasını da geride bırakan Avengers Infinity War zirvedeki yerini korumayı başardı. Vizyona girdiği günden bu yana, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de muazzam bir gişe performansı ortaya koyan film, 3. hafta sonunda da 134.637 izleyiciyi sinema salonlarına çekti.

Avengers Infinity War en çok izlenen film oldu

Bu performansla birlikte Avengers Infinity War toplamda 1.665.398 izleyiciye ulaşmayı başardı. Böylece Avengers’ın son filmi, Türkiye’de en çok seyirciye ulaşan süper kahraman filmi oldu. Zirvenin önceki sahibi 1.5 milyon seyirciyle Batman v Superman filmiydi.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere baktığımızda, Avengers Infinity War haricinde diğer filmlerin o kadar da yüksek izleyici sayılarına ulaşamadığını görüyoruz.

Vizyondaki ilk haftası olan Kral Şakir Oyun Zamanı 108.071 izleyici ile 2. sırada yer alırken, onu 48.110 izleyiciyle 4N1K 2 ve 37.968 izleyiciyle Ailecek Şaşkınız takip etti.

Bu arada vizyondaki 11. haftasını da geride bırakan Ailecek Şaşkınız, toplamda 3.945.962 izleyiciye ulaşmış oldu. Muhtemelen bu film önümüzdeki günlerde 4 milyonu da aşacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Haziran ayı itibariyle, Kış döneminde vizyona girmiş olan bazı BKM filmleri tekrardan beyaz perdenin yolunu tutacak. Bu filmlerin bilet fiyatlarının 6 ile 9 TL arasında değişmesi bekleniyor.

Monster Hunter filmi için sürpriz isim