Patlayan iPhone kameralara yakalandı (Video)

Patlayan iPhone

Patlayan iPhone kameralara yakalandı. Tamir için servise bırakılan iPhone’un an ve an patlama videosu haberimizde yer alıyor. İşte iPhone’un patlama anı!

Telefon patlama haberleri ile son dönemlerde maalesef ki sık sık karşılaşıyoruz. Batarya kaynaklı olan bu patlama olayları Samsung Galaxy Note 7 ile tavan yapmıştı. Hatta patlama haberlerinin ardı arkası kesilmeyince, Samsung tarafından Note 7 modelleri toplatılmıştı. Bugün ise bir patlama haberi de Apple cephesinden geldi.

Patlayan iPhone kameralara yakalandı!

Amerika’nın Las Vegas kentinde tamire bırakılan iPhone, durduk yere patladı. Kameralara yakalanan patlayan iPhone’un, bataryasının şiştiği ve ekranının çatladığı için tamire bırakıldığı olaydan sonra açıklandı.

Zamanla telefonun pilleri maalesef ki şişebiliyor. Bu tip şişme durumu ile karşılaştığınızda telefonunuzu direkt olarak servise göndermenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle önümüzdeki yaz günlerinde telefonların bataryaları patlamaya daha meyilli olduğunu belirtelim.

iPhone’un an ve an patlama videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yaşanan bu talihsiz olayda neyse ki can kaybı yaşanmadı.

Galaxy S9 hız konusunda iPhone X’a fark attı!