Monster Hunter’a Milla Jovovich dopingi

Milla Jovovich

Oyun dünyasının önemli serilerinden biri olan Monster Hunter beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin başrolünde ise Resident Evil serisinden tanıdığımız Milla Jovovich bulunacak. İşte detaylar.

Son dönemde oyun dünyasındaki önemli yapımlarım beyaz perdeye aktarılmasına artık alıştık. Need for Speed, Warcraft, Prince of Persia, Resident Evil ve daha nice yapım oyun dünyasından çıkıp, beyaz perdenin yolunu tuttu. Yakın zamanda bu yapımlar arasında Monster Hunter da eklenecek.

Milla Jovovich yeni bir oyun filminde rol alacak

2016’da Monster Hunter’ın beyaz perdeye aktarılacağı açıklanmıştı. Hatta filmin senarist ve yönetmenliğini de Paul W.S. Anderson’un üstleneceği belirtilmişti. 2016’dan bu yana filmle ilgili pek bir detay paylaşmayan yapımcı ekip, geçtiğimiz gün önemli bir açıklamada bulundu.

Daha önce Resident Evil serisinde kamera karşısına geçen Milla Jovovich, şimdi de Monster Hunter’da karşımıza çıkacak.

Milla Jovovich, daha önce Resident Evil serisinde de Paul W.S. Anderson ile birlikte çalışmıştı. Bu arada Milla Jovovich haricinde film kadrosundan başka bir ismin açıklanmadığını da belirtelim. 60 milyon dolarlık bir bütçeye sahip olan filmin ne zaman vizyona gireceği de henüz netlik kazanmış değil. Keza henüz filmin senaryosunun tamamlanıp tamamlanmadığı da açıklanmadı. Senaryo tamamlandıktan sonra muhtemelen çekim süreci start alacaktır. Filmin vizyona girmesi en erken 2020’yi bulacak gibi görünüyor. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

Hasılat rekortmeni 7 yabancı film