Avengers Endgame’da hangi karakter kaç dakika görünüyor?

endgame 1

#İŞBİRLİĞİ

Merakla beklenen Endgame sonunda vizyona girdi. Peki Avengers Endgame filminde hangi karakter kaç dakika görünüyor? İşte bu sorunun yanıtı.

2019’un en çok merak edilen filmlerinden biri olan Avengers Endgame sonunda vizyona girdi. 22 filmlik Marvel sinematik evreninin son halkası, pek çok ülkede vizyona girdiği gün rekor kırdı.

Marvel’ın en büyük bütçeye sahip filmi olma unvanını da taşıyan Endgame, yaklaşık olarak 3 saat sürüyor. Peki bu 3 saatlik süre içerisinde hangi karakter kaç dakika görünüyor?

Avengers Recep İvedik 5’i geçmeyi başardı

Malum tanıtım videolarında görüldüğü kadarıyla, Captain America, Iron Man, Ant-Man, War Machine, Thor, Black Widow, Rocket, Captain Marvel, Nebula ve Haykeye ön plandaki karakterler olacak. Peki bu karakterlerden hangisi kaç dakika boyunca izleyicinin karşısına çıkacak?

Bu yazımızda Avengers Endgame’de hangi karakterin kaç dakika göründüğü bilgisini sizlerle paylaşacağız. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile başbaşa bırakalım.

Şunu da dip not olarak belirtelim. Spoiler yeme korkusu olanlar yazının sonraki sayfalarına geçmesin. Aslında hangi karakterin kaç dakika göründüğü bir spoiler değil. Fakat biz yine de uyaralım.

Okoye

1 Okoye

Göründüğü toplam süre: 6 dakika