Asus yeni amiral gemisi modellerine yoğunlaşıyor

Asus ROG Phone 7 Ultimate

Oyun dünyasının en güçlü amiral gemisi modellerinden biri olması beklenen ROG Phone 7 serisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Asus yeni amiral gemisi modellerine yoğunlaşıyor. Asus son zamanlarda ROG Phone 7 serisini piyasaya sürdü, her yıl olduğu gibi, üstün donanım ve AirTrigger ultrasonik hava omuz kontrolü gibi çeşitli oyun odaklı özellikler ile övünüyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, şirketin seriyi D serisi ile takip etmesi bekleniyor. Yeni bir rapora göre, Asus ROG Phone 7D‘nin birkaç ay içinde Çin’de piyasaya sürülmesi ve daha sonra diğer bölgelerde satışa sunulması bekleniyor.

Asus ROG Phone 7

Newzonly tarafından yayınlanan bir rapora göre, Asus ROG Phone 7D ve 7D Ultimate bu yıl Ağustos ayında piyasaya sürülecek. İlk olarak Çin’de piyasaya sürülecek olan akıllı telefonlar, daha sonra diğer bölgelerde satışa sunulacak.

Asus Rog Phone 3

Asus yeni amiral gemisi modellerine yoğunlaşıyor

Rapor, ipucu kaynağı Paras Guglani’ye atıfta bulunarak, Asus Rog Phone 7D’nin model numaralarının AI2301_A ve AI2301_C olacağını, model numaralarının AI2301_B ve AI2301_D ise daha yüksek özelliklere sahip modeli olan Asus Rog Phone 7D Ultimate’a ait olacağını belirtiyor. Ayrıca, rapor, önümüzdeki Rog Phone 7D serisinin Dimensity 9000+ Serisi yonga setleriyle donatılacağını ve bu yonga setinin Dimensity 9200+ yonga seti olabileceğini öne sürüyor.

asus rog phone 7

Ek olarak, Rog Phone 7D‘nin yüksek özellikli varyasyonunun 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı ile birlikte geleceği bekleniyor.

Hatırlatmak gerekirse, ROG Phone 7 ve 7 Ultimate, 6.78 inç Full HD+ çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 165Hz yenileme hızı ve ön tarafı Corning Gorilla Glass Victus ile korunan özellikleri barındırıyor. Telefonlar Snapdragon 8 Gen 2 CPU ile güçlendiriliyor ve 16 GB’a kadar RAM ve genişletilemeyen 512 GB depolama kapasitesi ile donatılmıştır. ROG Phone 7 serisi Android 13 tabanlı ROG UI üzerinde çalışıyor. Asus yeni amiral gemisi modellerine yoğunlaşıyor.

RAZER, dünyada ilki gerçekleştirdi