Yeni Asus ROG Phone ne zaman tanıtılacak?

Asus Rog Phone 2

Asus’un oyuncular için geliştirdiği yeni Asus ROG Phone’un ne zaman tanıtılacağına ilişkin bugün bilgiler gelmeye başladı. Peki, yeni Asus ROG Phone nasıl olacak? İşte Asus’un oyun telefonundan beklentilerimiz.

Donanım üreticisi Asus, geçtiğimiz yıl oyun telefonlarının sükse yapmasının ardından ROG Phone adını verdiği el konsollarını andıran telefonunu tanıtmıştı. Üst düzey donanımı ve oyun aksesuarları ile dikkat çeken ROG Phone’un yeni modelinin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyordu.

Bugün ise Asus’un yeni ROG Phone modelini ne zaman tanıtacağına dair sızıntılar geldi. Sızdırılan bilgilere göre yeni ROG Phone 2019’un üçüncü çeyreği içinde tanıtılacak ve 2019 bitmeden de satışa sunulacak.

Yeni Asus ROG Phone özellikleri nasıl olacak?

Yeni ROG Phone’un gücünü Qualcomm’un 2019 yılı amiral gemisi modellerinde kullanılan Snapdragon 855 yonga setinden ve 12 GB RAM’den beslenmesini bekliyoruz. Kamera konusunda ise Asus’un bu modelde çift kamera kurulumuna yer vereceği söyleniyor. Oyun telefonu için iki kameranın oldukça yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

Katlanabilir telefonlar popüler olacak mı?

Asus ekran konusunda da iyileştirmeler yapabilir. Yeni ROG Phone’un 120 HZ yenileme hızına sahip ve 1 ms tepkime süresine sahip ekran ile gelmesi bekleniyor. Bakalım Asus, Çinlilerin oyun telefonları karşısında nasıl bir hamle yapacak?

Asus ROG Phone