Xiaomi eski telefon modellerinde indirime gidiyor

Xiaomi 13 Pro Avrupa'ya geliyor

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi modellerini düşünerek eski telefonlarını ucuzlatmaya başladı.

Xiaomi eski telefon modellerinde indirime gidiyor. Akıllı telefonlar sürekli olarak gelişiyor ve giderek daha fazla güç kazanıyor. Xiaomi gibi şirketler yeni bir amiral gemisi modeli piyasaya sürdüğünde, önceki versiyondan önemli ölçüde daha iyi olduğunu iddia eder ve yüksek bir fiyat talep eder. Ancak gerçekten bu kadar güçlü cihazlara ihtiyacınız var mı?

Xiaomi 13 Ultra

Eğer profesyonel bir içerik oluşturucu değilseniz veya telefonunuzda zorlayıcı görevler yapmıyorsanız, cevap muhtemelen hayır olacaktır. (Eğer bunlardan birini yapıyorsanız bile, cevap muhtemelen hala hayır olacaktır.) Bunun farkında iseniz, harika haberlerimiz var. Geçen yılın Xiaomi amiral gemisi modelleri Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi K50i, şimdi hiç olmadığı kadar uygun fiyatlı hale geldi.

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi eski telefon modellerinde indirime gidiyor

Xiaomi 12 Pro ve Redmi K50i, geçen yıl tanıtılan amiral gemisi modellerdir. Bu etkileyici cihazların ikisi de ilk çıktıklarında tüketiciler için oldukça pahalıydı. Ancak yukarıda belirtildiği gibi, “çok daha güçlü” yeni modeller tanıtıldı, bu da bu iki model için fiyat düşüşüne neden oldu. Üstelik, telefonlar Amazon’da ek indirimler aldı, bu da onları daha uygun hale getirdi.

xiaomi 13 pro 2

Tabi indirim furyası çoğu zaman olduğu gibi ilk olarak Hindistan’da başladı. Bununla birlikte Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin stratejisine baktığımız zaman, genelde indirim furyasını ilk olarak Hindistan’dan başlattığı daha sonra ise dünyanın geri kalanında benzer hamlelerine devam ettiği görülüyor. İşte bu yüzden Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi K50i’nin önümüzdeki günlerde diğer bölgelerlde de ciddi indirimler alması bekleniyor. Xiaomi eski telefon modellerinde indirime gidiyor.

Suzuki , Motobike İstanbul’da hayranlarıyla buluşuyor!