Asus ROG Phone 6D yakın zamanda piyasaya sürüleilir

ass

Asus yakın zamanda yeni akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre yeni gelecek olan telefonun adı Asus ROG Phone 6D olacak. 

Bugün erken saatlerde, ASUS_AI2203_A ve ASUS_AI2203_B model numaralarına sahip iki Asus akıllı telefonu 3C’de görüldü. Gelen bilgilere göre, bu model numaralarının henüz piyasaya sürülmemiş Asus ROG Phone 6D’ye ait olduğu söyleniyor. Gelecek olan yeni telefon ayrıca Asus’un resmi web sitesinin RoHS sertifika sayfasında da görüldü. Liste, cihazın resmi pazarlama adının bu şekilde olacağını gösteriyor.

Asus ROG Phone 6D

Yayınlanan raporlara göre yakında çıkacak olan ROG Phone 6D, bir MediaTek Dimensity 9000 Plus yonga seti tarafından desteklenecek. Bu, isimdeki D’nin ‘Boyut’ anlamına geldiğini gösteriyor.

Ayrıca, ona göre, akıllı telefon Samsung Display tarafından sağlanan 165Hz düz ekran gösterecek. 50MP Sony IMX766 birincil kameraya sahip olacak ve 65W hızlı kablolu şarj desteğine sahip 6.000mAh pil ile desteklenecek.

Yukarıda belirtilen özelliklere göre, ROG Phone 6D muhtemelen yalnızca yonga seti açısından farklılık gösterecektir. Bilmeyenler için orijinal ROG Phone 6 , Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC’ye ev sahipliği yapıyor.

OPPO Band 2 global pazarda satışa sunuluyor