OPPO Band 2 global pazarda satışa sunuluyor

aa5

OPPO Band 2, yakında küresel pazarda ilk çıkışını yapabilir. Ayrıntılar henüz şirket tarafından resmi olarak açıklanmadı, ancak Infocomm Media Development Authority (IMDA) sertifikasyon sitesinde görüldü ve küresel lansmanın yakın olduğu görülüyor.

OPPO Band 2 zaten Çin’de tanıtıldı. 1.57 inç AMOLED ekrana sahip ve çeşitli sağlık izleme özellikleri sunuyor. Ünlü teknoloji analisti Mukul Sharma, OBBE215 model numaralı IMDA web sitesinde OPPO Band 2’nin görüldüğünü belirtti. Bu da Küresel pazarda çıkacağını gösteriyor. Lansman da bu yüzden yakın diyebiliriz.

OPPO Band 2

Band 2, standart sürüm için yaklaşık 36 $ fiyat etiketi ile OPPO Watch 3 serisiyle birlikte geçen hafta Çin’de tanıtıldı. NFC varyantı 44 $ mal oluyor. Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle geliyor.

OPPO Band 2, çoğu akıllı saatle neredeyse aynı boyutta olan 1,57 inç AMOLED ekrana sahiptir. 45,3 x 29,1 x 10,6 mm ölçülerinde ve yalnızca 33 g ağırlığında. 

aaa6

OPPO Band 2, 8MB PSRRAM ve 128MB Nand depolama ile birleştirilmiş Apollo 3.5 işlemci tarafından desteklenmektedir. 14 güne kadar dayanabilen yerleşik bir 200mAh pil içerir. Ayrıca, bant manyetik hızlı şarjı destekler. Yeni OPPO bandı, 24*7 kalp atış hızı izleme, uyku izleme ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Ayrıca 5ATM su geçirmez olduğu iddia ediliyor. Bağlantı için Bluetooth v5.0’a sahip.

Oppo ayrıca 200’den fazla saat yüzü ve 100 spor modu önceden kurdu ve ayrıca Temassız ödemeler için Band 2’ye bir NFC çipi ekledi.

5 yıl önce piyasaya sürülen Galaxy S8 güncelleme aldı