ASUS ROG Ally satışları iyi gidiyor!

asus rog ally

Oyun dünyasına yeni bir soluk getirmesi beklenen ASUS ROG Ally, yeni bir pazarda daha kendini göstermenin peşinde.

ASUS ROG Ally satışları iyi gidiyor! ASUS ROG Ally, 14 Haziran’da Çin’deki resmi satışa sunulmadan önce ön siparişe çıktı. Yeni oyun cihazı, ASUS‘un yeni oyun kumandaları ve kulaklıklarıyla birlikte gelen ürün yelpazesine ek olarak sunuldu.

asus rog ally

ASUS ROG oyun cihazını, AMD Z1 Extreme yonga seti güçlendiriyor ve 7 inçlik 1080p bir ekran sunuyor. Bu cihaz, 120Hz yenileme hızına sahip ve 11 Mayıs’ta küresel pazarda yerini aldı. ASUS ROG Ally’nin küresel fiyatı 699 dolar ve cihazın ağırlığı ise 608 gram.

AMD Ryzen Z1 Extreme yonga seti, özellikle oyun el cihazları için düşünülerek tasarlandı. Zen 4 gelişmiş mimarisi ve RDNA 3 entegre ekranını kullanıyor. Yonga seti 8 büyük çekirdek ve 16 iş parçacığına sahip. Grafik işleme performansı ise 8.6 TFLOP’a ulaşabiliyor. ROG cihazının grafik mimarisi, geliştirilmiş kare hızı ve görüntüleme için AMD FSR ve RSR çözünürlük teknolojilerini destekliyor.

asus rog ally 2

ASUS ROG Ally satışları iyi gidiyor!

ROG Ally kullanırken takılma gibi sorunlarla karşılaşmıyoruz. Oyun cihazı, Glacier soğutma mimarisi ile donatıldı ve yan taraflarında çift fan bulunuyor. Bu sayede düşük ses seviyelerini ve cihazın optimal sıcaklığını koruyabiliyor. ROG el cihazının ultra ince buz kanatları, cihazın genel anlamda serin kalmasına yardımcı oluyor. Ek olarak, optimize edilmiş dikey ısı boruları, cihazın çeşitli kullanım koşullarında stabil kalmasını sağlıyor.

asus rog ally 1

ASUS ROG Ally’nin bellek ve depolama konfigürasyonu 16GB + 512GB. Depolama kapasitesi, UHS-II microSD kart yuvası aracılığıyla arttırılabiliyor. ASUS ROG Ally Wi-Fi 6E bağlantısını destekliyor. Taşınabilir oyun cihazının tepki süresi 7ms ve FreeSync Premium ekran yırtılmalarını önleyen teknolojiyi destekliyor. Ekranın maksimum parlaklığı 500 nit ve on nokta dokunuşu destekliyor. ASUS ROG Ally satışları iyi gidiyor!

Amazon, ChatGPT’yi ofislerde ve diğer iş yerlerinde kullanmak istiyor