Asus ROG Phone 2 canlı canlı görüntülendi!

rog phone 2

Asus’un oyun odaklı yeni akıllı telefonu ROG Phone 2 canlı canlı görüntülendi. İşte Asus ROG Phone 2 hakkındaki son detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Asus şu aralar oyun odaklı yeni akıllı telefonu üzerine yoğunlaşmış durumda. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan ROG Phone ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Asus, hedeflediği kitleye ulaşmayı da başarmıştı.

Tayvanlı üretici, oyun sektörünün mobil kanada doğru kaymasıyla ROG Phone konusunda ne denli doğru bir karar verdiğini de  gösterdi. Şimdi ise Asus ROG Phone 2 ile daha geniş kitlelere ulaşmanın peşinde.

Asus’un yeni canavarı ortaya çıktı!

Bir süredir söylenti halinde olan ROG Phone 2, büyük bir aksilik olmazsa 23 Temmuz’da görücüye çıkacak. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa, Asus oyun odaklı yeni modelini yılın son çeyreğinde satışa sunmayı planlıyor. Üstelik, Qualcomm’un geçtiğimiz gün tanıttığı yeni yonga seti Snapdragon 855 Plus’ın da ROG Phone 2’ye güç vereceği yönünde söylentiler mevcut.

Snapdragon 855 Plus tanıtıldı! İşte özellikleri

Mobil oyuncuların büyük bir heyecanla beklediği yeni ROG Phone modeli geçtiğimiz gün canlı canlı görüntülendi. Dilerseniz aşağıdan bahse konu görsellere göz atabilirsiniz.

asus rog phone 2 1 asus rog phone 2 2