Apple Vision Pro fiyatı için bir güncelleme yapabilir

Apple vision pro

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni karma gerçeklik gözlüğü, teknoloji tutkunlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Apple Vision Pro fiyatı için bir güncelleme yapabilir. Apple, heyecanla beklenen Karma Gerçeklik başlığı olan Vision Pro‘yu kısa bir süre önce tanıttı. Bu başlık, değeri 3.500 Amerikan Doları olan ve şirketin ilk örneği olan bir ürün. Yeni bir rapor ise bu yeni cihazın tedarikçilerini aydınlatıyor.

vision pro

Apple’ın Vision Pro başlığı, markanın AirPods tedarikçisi Luxshare tarafından üretildi. Apple, Vision Pro için ana tedarikçilerinden biri olarak Luxshare Precision Industry Co ile anlaşma yaptı. Belirtmek gerekir ki, bu sözleşmeli üretici, AirPods’un önemli bir tedarikçisi olup, iPhone 15 modellerini de üretecek. Şimdi, Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, yeni yüksek kaliteli ürünü olan Vision Pro başlığının montajını gerçekleştirecek olan Luxshare ve altı diğer Çinli şirketi bünyesine dahil etti.

Apple Vision Pro gozlugu yeni bir donemin habercisi olabilir 2

Apple Vision Pro fiyatı için bir güncelleme yapabilir

Apple’ın tedarik zincirindeki diğer altı üretici arasında, kamera modül üreticisi Cowell E Holdings ve bu ürün için lityum pilleri ve güç yönetim sistemini sağlayacak olan Shenzhen Desay Battery Technology de bulunuyor. Özellikle Apple’ın bu hareketi, şirketin tedarik zincirine daha fazla Çinli tedarikçiyi dahil etme ve jeopolitik duruma rağmen bölgeyle olan bağlantısını güçlendirme eğilimini göstermektedir.

Apple Vision Pro 2

Yine de, iPhone üreticisi Apple’ın yeni Karma Gerçeklik başlığı hala öncelikli olarak Tayvanlı tedarikçiler tarafından sağlanıyor. Bunlar arasında optik parça üreticisi Largan Precision, optik lens ürünleri üreticisi Genius Electronic Optical ve diğerleri bulunuyor. Apple Vision Pro fiyatı için bir güncelleme yapabilir. Apple Vision Pro fiyatı için bir güncelleme yapabilir.

Microsoft’un yeni oyunu 50 milyon dolar bütçeye sahip