Assassins Creed Origins için yeni video

ac origins

Bir senelik aradan sonra tekrardan oyun severlerle buluşmak için gün sayan Assassins Creed Origins için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Ubisoft bünyesindeki Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Assassins Creed Origins, ilk olarak E3 2017’de karşımıza çıkmıştı. Alışılagelmiş Assassins Creed oyunlarından farklı bir çizgiye sahip olan Origins, kimi çevrelerden olumlu, kimi çevrelerden ise olumsuz dönütler almıştı.

Oyun severlerin büyük bir bölümü serinin yeni oyununu beğendiklerini açıklarken, ufak bir kısım ise, Far Cry Primal’daki bazı oynanış dinamiklerinin direkt olarak AC serisine aktarılmasını sert bir şekilde eleştirmişti.

Bizleri Antik Mısır’a götürecek olan serinin yeni oyunu Assassins Creed Origins için geçtiğimiz gün yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da görüleceği üzere, oyunda yine birçok yan görev bizleri bekliyor olacak. Bu yan görevleri yerine getirmek, ana görevleri daha kolay ve hızlı bir şekilde tamamlamamıza olanak sağlayacak.

Ubisoft yetkilileri, Assassins Creed Origins’te yan görevlerin çok fazla önem arz ettiğini belirterek, bu görevlerin hikayeye paralel nitelikte olmasına önem gösterdiklerini belirtmişlerdi.

Bir senelik aradan sonra tekrardan oyun severlerle buluşacak olan seri, 27 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için raflardaki yerini alacak.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Yayınlanan oynanış videosu, Microsoft’un yeni ara nesil konsolu Xbox One X üzerinden çekilmiş.