Assassin’s Creed Origins için yeni oynanış videosu

ac origins

Ubisoft’un E3 2017’de tanıttığı Assassin’s Creed Origins için yaklaşık 20 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınlandı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Ubisoft, Assassin’s Creed serisinde verdiği 1 senelik aranın ardından, bu E3 2017’de AC: Origins’i duyurmuştu. Serinin diğer oyunlarından hayli farklı mekaniklere sahip olan Assassin’s Creed Origins, E3 2017’de yayınlanan oynanış videosuyla beğeni toplamıştı.

Geçtiğimiz gün İngiltere’de faaliyet gösteren perakende şirketi Game, Ubisoft’un yeni aksiyon oyunu için 20 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Temel anlamda Assassin’s Creed Origins, oynanış bakımından hayli farklı görünüyor. Özellikle oyundaki dövüş sistemini, serinin diğer yapımlarından ayrı bir yere koymak lazım. Ayrıca Far Cry Primal’daki kartal görüşünün, hemen hemen aynı şekilde AC: Origins’e uyarlanması da güzel olmuş.

Elbette bu özelliği eleştirenlerin sayısı da pek az değil. Zira Ubisoft’un başka bir oyundaki oynanış dinamiklerini, Assassin’s Creed için tekrardan kullanması pek de hoş karşılanmadı. Gerçi hiç Far Cry Primal oynamadıysanız, bu yeni kartal görüşü dinamiklerinin sizi rahatsız etmeyeceğini belirtebiliriz.

Bu arada dip not olarak tekrardan hatırlatalım. Assassin’s Creed Origins, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak 27 Ekim’de raflardaki yerini alacak. Oyun bu sefer Avrupa ya da Amerika yerine, Antik Mısır’da geçecek. AC Origins’in serinin şimdiye kadar ki en büyük haritasına sahip olması bekleniyor.