Assassin’s Creed Origins için yeni video!

assassins creed origins

İlk olarak Microsoft konferansında karşımıza çıkan Assassin’s Creed Origins hakkında, geçtiğimiz gün gerçekleşen Ubisoft konferansında daha net bilgiler verildi.

Ubisoft’un 2016’yı es geçme kararı aldığı Assassin’s Creed serisi, 1 senelik aranın ardından tekrardan oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Hala devam etmekte olan E3 2017’de sahne alan Microsoft, sürpriz bir şekilde Ubisoft tarafından geliştirilen Assassins Creed Origins ve Far Cry 5’e de sunumunda yer vermişti. Özellikle Assassin’s Creed’in yeni oyunu için yayınlanan oynanış videosu, E3 2017 gündeminin en önemli başlıklarından biri haline gelmişti.

Assassin’s Creed Origins, Microsoft konferansının ardından geçtiğimiz gün de Ubisoft konferansında boy gösterdi. Ubisoft, serinin yeni oyunu ile ilgili yaklaşık olarak 1.5 dakika uzunluğunda yeni bir video daha yayınladı. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yapımcı ekip, Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu hakkında bazı detaylar açıklamaktan da kaçınmadı. Ubisoft tarafından verilen bilgilere göre, Assassin’s Creed Origins aksiyon içeriğinin yanı sıra RPG öğelerine de sahip olacak. Bu oyunda farklı bir ilerleme sisteminin de olacağı anlamına geliyor. Yani serinin diğer oyunlarında olduğu gibi tekdüze bir ilerleme şekli bulunmayacak.

Ubisoft, Mısır ile özdeşleşmiş olan piramitlerin de oyunda önemli bir yere sahip olacağını açıkladı. Yani bazı maceralar direkt olarak bu gizemli piramitlerin içerisinde geçecekmiş.

27 Ekim’de yayınlanması beklenen Assassin’s Creed Origins, PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak satışa sunulacak.