Assassin’s Creed Shadows Haritasının Ne Kadar Büyük Olacağı Belli Oldu

Assassin's Creed Shadows

Bu yıl oyunseverlerle buluşacak olan Assassin’s Creed Shadows’un haritasının en kadar büyük olacağı belli oldu. Oyun Feodal Japonya’da geçiyor.

Bu yıl oyunseverlerle buluşacak en heyecan verici oyunlardan biri de Assassin’s Creed Shadows olacak. Heyecanla beklenen oyun geçtiğimiz hafta önce Xbox Games Showcase etkinliğinde, hemen sonrasında da Ubisoft Forward etkinliğinde detaylıca tanıtıldı. Böylece oyuna dair pek çok detayı öğrenme şansı yakaladık. Ancak oyunun haritasının büyüklüğü hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı. Neyse ki bu detayı öğrenmek için de çok beklememiz gerekmedi. Oyunun yardımcı yönetmenlerinden Simon Lemay-Comtois, bu hafta verdiği bir röportajda, oyunun haritasının ne kadar büyük olacağını açıkladı.

Ekim ayında çıkan Assassin’s Creed Mirage ile birlikte seriyi köklerine döndüren ve oyunseverlere çok daha küçük ölçekli bir oyun sunan Ubisoft, Shadows’ta ise son yıllarda çıkan oyunlara daha yakın bir deneyim sunacak. Shadows, aynı Valhalla ve Odyssey gibi açık dünyada geçen devasa bir oyun olacak. Simon Lemay-Comtois, oyunun haritasının Assassin’s Creed Origins ile hemen hemen aynı büyüklükte olacağını açıkladı. Bu da oyunun Valhalla’dan daha küçük bir haritaya sahip olacağı anlamına geliyor.

Öte yandan Lemay-Comtois, oyun Japonya’da geçtiği için haritanın önemli bir bölümünün sudan oluşacağını ama bunun Odssey’deki kadar fazla olmayacağını söyledi.

Assassin’s Creed Shadows, Feodal Japonya’da geçiyor. Shadows’ta oynanabilir iki karakter bulunuyor. Bunlardan ilki bir samuray; Diğeri ise bir shinobi, yani ninja. Oyuncular Odyssey’de olduğu gibi bu iki karakterden birini seçip onunla oynamak zorunda olmayacak. Bunun yerine oyun sırasında iki arasında geçiş yapabilecek.

Feodol Japonya, serinin hayranlarının Assassin’s Creed serisinde uzun süredir görmek istediği bir dönemdi. Bu yüzden yeni Assassin’s Creed oyunu büyük heyecanla bekleniyor. Oyunun bu heyecanın hakkını verip veremeyeceğini çıktığında göreceğiz ama şu ana kadar yayınlanan fragmanlar oldukça umut verici.

Heyecanla beklenen Assassin’s Creed Shadows, 15 Kasım 2024’te oyunseverlerle buluşacak. Oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geliyor.

Assassins Creed Shadows 3

Motorola Razr 50’nin Çıkış Tarihi Açıklandı