Donald Trump’tan AI açıklaması

Donald Trump'tan AI açıklaması

Donald Trump, yapay zekanın (AI) yararlarını tartışırken daha önce bir konuşmasını yapay zeka ile hazırladığını itiraf etti. Hatta o derece ki yapay zekayı kovmakla bile tehdit etmiş. İşte tüm detaylar.

Eski başkan, Logan Paul’a bir keresinde bir konuşmasının bir yapay zeka programı tarafından 15 saniyede yazıldığını söyledi. Donald Trump bu açıklamaları, sosyal medya fenomeni ve profesyonel güreşçiyle yaptığı yeni röportajda dile getirdi. Bu röportajda ikili, diğer konuların yanı sıra uzaylılar, Drake ve Kendrick Lamar, Elon Musk, hakkında konuştu. Yapay zeka hakkında soru sorulan eski başkan şunları söyledi: “Yaptığı şey artık o kadar çılgınca ki, aynı zamanda gerçekten iyilik için de kullanılabilir. Yapay zeka tarafından yeniden yazılan bir konuşmam vardı.  O kadar iyiydi ki bunu kullanacağım dedim.”

Donald Trump'tan AI açıklaması

Söz konusu röportaj, sosyal medyada paylaşıldı. Videoda, “Trump konuşmalarının yapay zeka tarafından yazıldığını iddia ediyor” diye başlık atıldı. Sosyal medyadaki diğer kullanıcılar yayınlanan kliple dalga geçmeye başladılar. Bir kullanıcı, eski başkanın elektrik çarpmasının mı yoksa bir köpekbalığı tarafından yenmenin mi daha iyi olduğu konusunda tartıştığı daha önceki bir Trump konuşmasının senaryosunu yayınlayarak, “ben de böyle bir konuşma yapsaydım yapay zeka hazırladı diye bahane ederdim şeklinde” yazdı. Donald Trump yapay zekanın yararları ve zararları hakkında da konuştu.

Huawei MatePad 11.5 S tablet inceleme: Hem tablet, hem dizüstü deneyimi