Assassins Creed Origins için etkileyici video

ac origins

Ubisoft’a bağlı olan Montreal stüdyosu tarafından geliştirilen Assassins Creed Origins için yeni bir sinematik video yayınlandı. İşte detaylar.

Ubisoft’un sevilen serilerinden biri olan Assassins Creed, son olarak 2015 yılında yayınlanan Syndicate isimli oyunuyla karşımıza çıkmıştı. Yapımcı ekip, oyunun severlerin serinin kendisini tekrar ettiği eleştirilerini dikkate alarak, 2016 yılını es geçme kararı almıştı.

Seriye verilen 1 yıllık aranın ardından Assassins Creed yeni oyunuyla tekrardan oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Assassins Creed Origins ismi ile yayınlanacak oyun bizleri Antik Mısır’a götürecek. Şimdiye kadar ki en büyük haritaya sahip olacağı belirtilen yapımda, Mısır piramitlerindeki gizemleri çözme şansına da erişmiş olacağız.

Assassins Creed Origins haritasının büyük bir bölümü ise çöllerle kaplı olacak. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere bu çöllerde beklenmedik maceralarla karşılaşabileceğiz. Ayrıca bu çöllerin oyunun ana hikayesinde de önemli rolü bulunuyor. Zira Ubisoft tarafından yayınlanan son video da bu durumu kanıtlar nitelikte.

Assassins Creed Origins için yayınlanan “From Sand” isimli videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen yapım tüm platformlar için eş zamanlı olarak 27 Ekim’de satışa sunulacak. Bu arada dip not olarak belirtelim. Ubisoft, yeni Assassins Creed oyunun PlayStation 3 ve Xbox 360 için gelmeyeceğini net bir şekilde ifade etmişti. Zira bundan sonra, bu iki platformda da yeni bir AC oyunu görmemiz pek de mümkün görünmüyor.