Assassin’s Creed Syndicate Tanıtıldı

Assassins Creed Syndicate 1

Oyunseverleri Londra sokaklarına taşıyacak olan Assassin’s Creed Syndicate hakkında yeni detaylar ve oyundan yeni görüntüler oyun dünyasıyla paylaşıldı.

Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Asssassin’s Creed serisinin yeni oyunu üzerinde bir süredir çalışan Ubisoft, serinin merakla beklenen yeni oyununu nihayet gün yüzüne çıkardı. Oyunseverleri Victoria dönemi Londra’sına taşıyan ve Assassin’s Creed Syndicate adını taşıyan yeni oyunu tanıtan Ubisoft, oyun hakkında ilk detayları ve oyundan yeni görüntüleri de kullanıclarla paylaştı.

Assassin's_Creed_Syndicate (1)

Her yıl yeni bir oyunun çıkışına sahne olan ve bu döngü sayesinde son yıllarda oldukça başarılı olan Assassin’s Creed serisi geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Assassin’s Creed Unity ile kan kaybetmiş olsa da, Syndicate bu başarısızlığı unutturacak gibi görünüyor. Seri için birçok yeniliği beraberinde getirecek olan Assassin’s Creed Syndicate, Jacob ve Evie Frye olmak üzere iki ana karaktere sahip olacak.

Assassin kardeşliğini yeniden hayata döndürmek için mücadele verecek olan Jacob ve Evie Frye, Tapınak Şövalyeleri’ne karşı koyabilmek için Londra sokaklarına ve onları mesken tutan çetelere yönelecekler. Çete savaşlarıyla dolu olacak gibi görünen Assassin’s Creed Syndicate, hem kullanılan silahlar hem de ulaşım araçları konusunda birçok yeniliği beraberinde getirecek. PC, Xbox One ve PlayStation 4’e yönelik olarak hazırlanan Assassin’s Creed Syndicate, 23 Ekim’de oyunseverlerle buluşacak olsa da PC versiyonunun daha geç bir tarihe sarkabileceği söyleniyor.

Assassin's_Creed_Syndicate (2)

Titanfall 2 Ne Zaman Oyunseverlerle Buluşacak?