Bir Assassin’s Creed Oyunu Daha

Assassin s Creed Comet DG 605

Assassin’s Creed: Unity’nin resmi olarak duyurlmasının ardından şimdi de Comet adlı yeni bir oyun ortaya çıktı.

Assassin’s Creed hayranlarını sevindirecek haberler gelmeye devam ediyor. İlk olarak geçtiğimiz hafta yeni bir Assassin’s Creed oyununa ait olduğu görüntüler internete sızmış ve ardından da Ubisoft cephesinden gelen resmi açıklamayla Unity oyunseverlere tanıtılmıştı. Sonbahar aylarında Xbox One, PlayStation 4 ve PC’ye yönelik olarak yayınlanacak olan Unity’nin ortaya çıkmasının üzerinden henüz birkaç gün geçmişti ki, şimdi de Comet adlı yeni bir oyun ortaya çıktı.

Assassin_s_Creed_Comet_DG

Assassin’s Creed: Comet adıyla anılan bu yeni oyunun da sonbahar aylarında piyasaya sürüleceği ama eski nesil konsollar PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olacağı iddia ediliyor. Atlas Okyanusu ve Karayip Adaları’nda geçecek olan bu yeni oyunun, oyuncuları ayrıca Avrupa ve Amerika kıyılarına da taşıyacağı söyleniyor. 1758 yılında geçecek olan Comet’te Assassin’s Creed 4: Black Flag oyununda ve Freedom Cry ek paketinde de yer alan Adewale karakterinin yer alacağı söyleniyor.

Ancak oyunun baş karakterinin Adewale değil, ona ihanet eden İngiliz denizci Shay olacağı belirtiliyor. Bu ihaneti sonrası kendi gemisini yönetmeye başlayan Shay’in, son iki Assassin’s Creed oyununda olduğu gibi deniz maceralarına atılacağı söyleniyor. Assassin’s Creed: Comet hakkında Ubisoft cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil ama Unity’de olduğu gibi Comet’in de yakında oyunseverlere tanıtılması bekleniyor.

Dragon Age: Inquisition’ın 40 Farklı Sonu Var