Assassin’s Creed: Rogue PC’ye Taşınacak

Assassins Creed Rogue PCye Taşınacak

Önümüzdeki ay Xbox 360 ve PlayStation 3’e yönelik olarak satışa sunulacak olan Assassin’s Creed: Rogue’nun ilerleyen dönemde PC’ye taşınacağı belirtiliyor.

Son yılların en gözde oyun serileri arasında yer alan Assassin’s Creed serisini yılda bir oyunun ötesine taşımaya hazırlanan Ubisoft, bir yandan yeni nesil konsollara özel olarak geliştirilen Assassin’s Creed Unity üzerinde çalışırken, bir yandan da Xbox 360 ve PlayStation 3 için Assassin’s Creed: Rogue‘yu hazırlıyor. Yeni Assassin’s Creed oyunları yeni ve eski nesil konsollar arasında paylaştırılmış olsa da, PC kullanıcıları her iki oyunu da oynayabilecek gibi görünüyor.

Assassins_Creed_Rogue

Önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan Assassin’s Creed Rogue için Xbox 360 ve PlayStation 3 kullanıcılarının meraklı bekleyişi devam ederken, oyunun PC’ye taşınabileceği yönünde ilk ipuçları ortaya çıkmaya başladı. Oyunun PC versiyonunun Ubisoft tarafından Uplay’da listelendiği belirtilirken, Ubisoft‘un bu durum ortaya çıktıktan sonra listeyi geri çektiği belirtiliyor. Şimdilik konu hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da genellikle oyunlarını PC’ye taşıyan Ubisoft’un Rogue için de aynı yolu izlemesi bekleniyor.

BlackBerry Beklentilerin Üstüne Çıktı