Assassin’s Creed Unity 4 Yıldır Yapım Aşamasında

Assassins Creed Unity 4 Yıldır Yapım Aşamasında

Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Assassin’s Creed Unity hakkında konuşan oyunun yönetmeni, Unity’nin 4 yıldır yapım aşamsında olduğunu söyledi.

Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en popüler serileri arasında yer alan Assassin’s Creed serisi, bu yıl piyasaya sürülecek olan Unity ile oyun dünyasındaki yolculuğuna devam ediyor. Oyunseverleri Fransız Devrimi sırasında Paris’e taşıyacak olan Assassin’s Creed Unity, geliştirilmiş oyun mekanikleri ve yeni nesile yönelik olmasıyla Assassin’s Creed serisi için yeni çağın başlangıcını temsil ediyor.

Assassin's_Creed_Unity

Dünyanın en popüler oyun serilerinden birini yeni nesile taşıma gibi zorlu bir görevi üstlenen Assassin’s Creed Unity, bu görevi hakkıyla yerine getirebilmek için uzun süre yapım aşamasında kaldı. Oyunun yapım süreci hakkında açıklamalarda bulunan Assassin’s Creed Unity’nin yönetmeni Alex Amancio, oyunun tam 4 yıl yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

Daha önce Assassin’s Creed Revelations’ın yönetmenliğini yapmış olan Amancio, Revelations ve Unity’nin yapım süreci olarak birbirlerinden çok farklı olduğunu söyledi. Assassin’s Creed Unity’i geliştirmek için ekibinin hummalı bir çalışma yürüttüğünü vurgulayan Amancio, geçtiğimiz haftalarda açıklanan erteleme sayesinde bu çalışmayı istedikleri şekilde sonlandırabileceklerini belirtti. PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak hazırlanan Unity, 11 Kasım 2014’te piyasaya sürülecek.

Bloodborne İçin Çıkış Tarihi Açıklandı