Assassin’s Creed Rogue Geliyor

asscreed1

Ubisoft bir yıl içerisinde iki Asassin’s Creed oyunu piyasaya sürecek.

Ubisoft için altın madeni olan Assassin’s Creed oyunları, her yıl satış rekorları kırıyor. Serinin popülerliğini kullanmak isteyen Ubisoft, yılda bir Assassin’s Creed oyunu fikrinden vazgeçti. Önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak ve şimdiden hakkında konuşulan Assassin’s Creed Unity ile birlikte bugün sürpriz bir oyun daha tanıtıldı.

asscreed

Assassin’s Creed: Rogue adlı oyun farklı senaryosuyla serinin diğer üyelerinden daha çok dikkat çekiyor. Şimdiye kadar, insanlığa düzen getirmek için kötüleri öldüren suikastçı tarikatının üyelerini yönetirken artık dünyayı ele geçirmek isteyen kötü taraf tapınak şövalyelerini yöneteceğiz.

Unity sadece PC, Xbox One ve PS4’ün yeni nesil grafikleri için hazırlanmıştı. Rogue ise, Xbox 360 ve PS3 için piyasaya sürülecek. Eski nesle özel olarak yapılan Rogue adlı oyunda, karakterimiz Assassin tarikatıyla ters düşüp Templar olacak. Oyun boyunca, suikastçileri avlayacağız. Hikaye olarak Assassin’s Creed 4 ve 3 arasındaki bölümleri anlatacak yapımda, serinin ünlü karakterleri de gözükecek.

Türk Mobil Oyunu Çıktı