Assassin’s Creed Unity’den Yeni Görüntüler Sızdırıldı

Assassins Creed Unityden Yeni Görüntüler Sızdırıldı

Assassin’s Creed serisinin Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen yeni oyunu Assassin’s Creed Unity’den yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Fransız devrimi sırasında Paris’te geçen yeni bir Assassin’s Creed oyununa dair ilk görüntüler Mart ayında internete sızmış ve Ubisoft’u oyunu resmi olarak duyurmak zorunda bırakmıştı. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen bu yeni Assassin’s Creed oyunu, yani Assassin’s Creed Unity’nin ortaya çıkması serinin hayranlarını fazlasıyla heyecanlandırsa da, o günden beri kayda değer bir gelişme yaşanmadı.

Assassin's_Creed_Unity

Ancak Assassin’s Creed Unity’nin detaylı olarak gözler önüne serilmesi beklenen E3 2014 yaklaşırken, oyundan yeni görüntüler internete sızdırıldı. Daha önce de belirttiğimiz gibi Fransız Devrimi sırasında geçecek olan oyundan yayınlanan bu yeni görüntülerde, ana karakterimizi ve ona yardımcı olacak diğer karakterleri görme şansı yakalıyoruz. PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulacak olan Assassin’s Creed Unity, bu yılın sonbahar aylarında piyasaya sürülecek.

Watch Dogs Ubisoft’a Çok Şey Öğretmiş